Egyértelműen Angelina Jolie, és valóban az ajkakról volt szó, nem az alakról, ahogyan már előttem is írták! A "csontkollekció" dologról pedig annyit, hogy nem tudom, kinek lenne ideje elhízni, amikor 6 gyereket nevel, évente legalább 2 filmet forgat, jótékonykodik, mellesleg pedig a színésznő pár éve elveszítette az édesanyját is. Ez azért szerintem sokunkat megviselné... Angelina emellett pedig világ életében nem volt duci, mindig is sovány testalkattal rendelkezett.
2009. aug. 30. 18:10
9/10 anonim válasza:
Elso vagyok, bocsi, hogy félreértettem :)
Angelina Jolie-ról annyit, hogy egyszer megnéztem az egyik filmjét, de borzasztóan idegesített a szája és elkapcsoltam a TV-t... Jolie egy divatliba, aki semmit nem csinál csak kényeskedik és megjelenik itt-ott, szerintem nem szép, a szája meg mint egy kacsáé, foleg hogy agyonra reklámozzák.
Na mindegy, én továbbra is tartom a hozzászólásom és szerintem Salma Hayek-nak és Janet J.-nak nagyon szép a szája is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!