Milyen diplomája van Hajdú Péternek?
Régebben olvastam, hogy közgazdász, Wikipédia szerint főiskolát végzett, de milyen szakon?
"A Külkereskedelmi Főiskola, majd a MÚOSZ újságíró-iskolája után iskolatársával, Tornóczky Anitával produkciós céget alapított, és tévés műsorok készítésébe fogtak."
"- Mindig tévés akart lenni?
- Nem. Külkereskedő akartam lenni vagy pilóta. Pilóta akkoriban csak az lehetett, aki katona is volt, így ez esélytelen lett, a külker főiskolát meg elvégeztem, de közben beiratkoztam a MÚOSZ televíziós szakára és megtetszett ez az addig elérhetetlennek tűnő világ. Abból az osztályból egyébként én vagyok egyedül a pályán. Szegvári Katalin volt az osztályfőnököm, biztos nem rám fogadott volna akkoriban."
de szerintem volt valami háttérprotekciója is ,apja befolyásos ilyesmi...
Most elég jómódu jópár több milliós értékű órája van mindig más luxuskocsikkal jár (mondjuk ezeket gondolom bérli)stb... nem tudom mennyit kereshet és miből van szedte meg magát ,de jólmegy neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!