Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jackson szellemileg...

Michael Jackson szellemileg is gyerek maradt?

Figyelt kérdés
nem roszat akraok róla mondani, cak az érdekelne, h ugyebár testileg örök gyerek volt, és hogy ez agyilag mit jelentett nála, mert megnyilvánulásaiban is elég "gyerekesen" fogalmazott mindig... am tényleg nem szerete ha jackonak hívták?
2009. júl. 21. 09:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen szerintem egy örök gyerek volt:)legalábbis a lelkében biztosan az volt.szellemileg már nem hiszem h az volt,ez honnan vetted?sztem nem volt gyerekes fogalmazása,egyszerűen ő ilyen volt,és így volt ő MICHAEL JACKSON:)jajj de imádom!!
2009. júl. 21. 09:55
 2/11 anonim ***** válasza:
és egyébként testileg mért volt gyerek??
2009. júl. 21. 09:55
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

ötven évesen 50 kiló körül van:S az én lányom is nagyon sovány, 16 éves és 47 kg. vagyis olyan 15-17 éves korúval megegyező testsúlya volt. és mély hangja sem igazán volt.

RIP:(

2009. júl. 21. 10:49
 4/11 A kérdező kommentje:
nem a súlya miatt volt gyerek, azért volt 50 kiló, mert nem kajált... arra gondoltam a szellemileg alatz, h. ártatlanul (=gyrekként) látta a világot éas nyilatkozatatiból is ez tükröződik...
2009. júl. 21. 12:32
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Én csak ahhoz szeretnék szólni, hogy tényleg nem szerette, hogy Jacko-nak hívják.Láttam egy interjút és elég dühösen mondta benne, hogy ő nem Jacko hanem Jackson.

2009. júl. 21. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, orok gyerek volt :)

Tele álmokkal, vágyakkal, jóindulattal... Olyan nagy szive volt, amilyen egy felnott embernek nem lehet. Jól ki is használták szegényt!

Nagyon sok traumán ment át, betegségei voltak, gyermekkora nem volt.. de a jó szive megmaradt!!!

Egyértelmu, hogy más volt, mint a tobbi ember, hiszen ha átlagos lett volna, akkor nem ért volna el ennyi mindent! Ezt szeretem benne, hogy ilyen kitartó, jószivu, és kulonc..:) Példaképem!

Tényleg nem szereti, ha Jacko-nak hívják, az egyik interjújában mondta is.

2009. júl. 21. 14:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

igen,szerintem egy nagy gyerek volt szellemileg,lelkileg is,de testileg nem.anorexiás volt az utóbbi években.olvastam,h sokszor aludt együtt elizabeth taylor-ral,és ilyenkor mindig rajzfilmet néztek:)illetve amikor megvizsgálta egy pszicologus,azt állapította meg,h egy 10 éves gyerekhez hasonlít az érzelmi világa:)olyan aranyos.:)

de nekem olyan mindegy,h fekete vagy fehér volt,vagy gyerekes volt-e,vagy nem,nekem ő mindig is MIHAEL JACKSON VOLT,VAN,LESZ IS ÖRRÖKRE!:)én így szerettem őt ahogy volt:)

2009. júl. 21. 14:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és pathológiás értemeben is az volt. ezt Pán péter szindrómának hívják, pszichiátriai kórkép. azt jelenti, hogy valamilyen trauma hatására vki képtelen felnőni és örökké gyerek marad lélekben. szerencsétlen ezért vette körül magát mindig gyerekekkel, mert velük érette meg magát, ezt érették félre ami a pedofilbotrányát illeti.
2009. júl. 24. 23:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tom ha megnézitek a fellépéseit nem ugy viselkedett mint egy gyerek!!!!!! :D
2009. okt. 5. 20:00
 10/11 anonim ***** válasza:
mit értetek az alatt, hogy gyerekesen fogalmazott? szerintem elég nagy szókincse volt. tényleg nem szerette, ha Jackonak hívták, van a youtube-on is egy minividi. :) http://www.youtube.com/watch?v=qczWYy6sxDo
2010. febr. 3. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!