Michael Jackson szellemileg is gyerek maradt?
ötven évesen 50 kiló körül van:S az én lányom is nagyon sovány, 16 éves és 47 kg. vagyis olyan 15-17 éves korúval megegyező testsúlya volt. és mély hangja sem igazán volt.
RIP:(
Szia!
Én csak ahhoz szeretnék szólni, hogy tényleg nem szerette, hogy Jacko-nak hívják.Láttam egy interjút és elég dühösen mondta benne, hogy ő nem Jacko hanem Jackson.
Igen, orok gyerek volt :)
Tele álmokkal, vágyakkal, jóindulattal... Olyan nagy szive volt, amilyen egy felnott embernek nem lehet. Jól ki is használták szegényt!
Nagyon sok traumán ment át, betegségei voltak, gyermekkora nem volt.. de a jó szive megmaradt!!!
Egyértelmu, hogy más volt, mint a tobbi ember, hiszen ha átlagos lett volna, akkor nem ért volna el ennyi mindent! Ezt szeretem benne, hogy ilyen kitartó, jószivu, és kulonc..:) Példaképem!
Tényleg nem szereti, ha Jacko-nak hívják, az egyik interjújában mondta is.
igen,szerintem egy nagy gyerek volt szellemileg,lelkileg is,de testileg nem.anorexiás volt az utóbbi években.olvastam,h sokszor aludt együtt elizabeth taylor-ral,és ilyenkor mindig rajzfilmet néztek:)illetve amikor megvizsgálta egy pszicologus,azt állapította meg,h egy 10 éves gyerekhez hasonlít az érzelmi világa:)olyan aranyos.:)
de nekem olyan mindegy,h fekete vagy fehér volt,vagy gyerekes volt-e,vagy nem,nekem ő mindig is MIHAEL JACKSON VOLT,VAN,LESZ IS ÖRRÖKRE!:)én így szerettem őt ahogy volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!