Szerintetek Dukai Regina jó nő?
2012. aug. 10. 11:02
11/15 anonim válasza:
Szépnek szép, de nagyon butácska. Nem sok értelem szorult a buksijába. Habár, nincs is szüksége arra, hogy legyen a fejében valami. A testének köszönhetően mindene megvan.
12/15 anonim válasza:
utolsó te nagyon hülye vagy, regina pont h értelmes sztem, meg aranyos is. kever zimány lindával tesó
14/15 anonim válasza:
Kedves 00:04-es válaszoló, biztosíthatlak, hogy nem keverem Zimány Lindával.
Te értelmesnek tartod Reginát és én a véleményedet tiszteletben tartom. Attól viszont, hogy én mást gondolok róla, még nem vagyok hülye. Vagy te mindenkit hülyének tartasz, aki másként vélekedik mint te?
15/15 anonim válasza:
A nádszál vékonytól szerintem qrva messze van. Látszik, hogy agyonkoplaltatja magát mert sajnos körte alakú, iszonyat elefánt patákkal, ami ellen ugyan nem tehet mert olyan a csontozata. Sok képen látszik, hogy otromba a testfelépítése, vastag vizenyős térdkalács és boka, iszonyat széles csípő és szétfolyt combok, amihez sajnos igen rövidkék a lábai, modellnek semmiképp nem nevezném. Hogy jó nő-e? Ha dugás szemszögből nézzük igen. De hogy szép-e? Ízlések és pofonok, nálam a szépség nem itt kezdődik, hanem mondjuk egy Marion Cotillardnál vagy Ashley Juddnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!