Szerintetek Rihanna is Lindsay sorsára fog jutni? Lesz szerintetek annyira szétesve mint Lohan? Mondjatok még nekem olyan celebet, aki szerintetek szét fog esni.
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 20:25
1/11 A kérdező kommentje:
Am Lindsay-t kajak úgy kezelik mint egy halottat..
2012. júl. 26. 20:34
2/11 anonim válasza:
Nem nagyon követem a híreket, de ahogy Rihanna-t elnéztem úgy néz ki neki nem lesz ilyen problémája.
Meg ő nem 100% fehér ember, feketébbek meg jobban bírják az ilyen életet.
3/11 anonim válasza:
Nem,szerintem ő erősebb egyéniség ennél.Hacsak nem megy hozzá valami drogoshoz,mint Whitney H.
4/11 A kérdező kommentje:
o.O ez meglepett.. hogy a feketék jobban bírják...
2012. júl. 26. 20:52
5/11 anonim válasza:
Szerintem még Miley Cyrus juthat ilyen helyzetbe.
6/11 anonim válasza:
nem hiszem, am nekem is Miley jutott eszembe
7/11 anonim válasza:
szeretem Lindsayt de ez a száj vagy nemtom milyen plasztikáztatása amivel most fel vab töltve borzalmasan néz ki.. néztem ezt a videot http://www.youtube.com/watch?v=kZoXalzLMUY mondom úrég :| am meg ha itt tartunk már kb minden sztár iszik vagy valami.. am akik legjobban lesüllyedtek azok főként a gyerek sztárok pl a reszkessetek betörők-ös gyerek, Drew Barrymore, Lindsay.. meg még csomóan..
8/11 anonim válasza:
"Meg ő nem 100% fehér ember, feketébbek meg jobban bírják az ilyen életet."
Mint pl. Whitney Houston?
9/11 anonim válasza:
Amúgy mindkettőjüket bírom, de nem vagyok fan. Lindsay-t sajnálom, hogy úgy elcseszte az életét, de talán talpra áll majd, most is készült vele egy film.
Britney meg remélhetőleg nem süllyed vissza a mocsárba, ahonnan már többé-kevésbé kimászott...
10/11 anonim válasza:
Ja nem egészen ezt akartam írni, csak bezavart egy másik topik. De én bízom benne, hogy Lindsay kimászik a gödörből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!