Ezek a hírességek nektek jó fejek?
Pl:
Pink,Rihanna,Katy Perry,John Travolta,Kristie Alley,Michel Jackson,Lady Gaga,Sandra Bullock,Britney Spears,
Adam Sandler,Rob Schneider,Eddy Murphy,Miley Cyrus,Tim Allan
Pink-et régebben "szerettem", ma már inkább közömbös számomra
Rihanna, Michael Jackson, Lady Gaga, Britney Spears, Rob Schneider: őket "szeretem"
a többieket nem kedvelem/ismerem
Pink-et birom.. olyan kis vadóc jófej, a zenéi is jók :)
Katy Perry, hát o elmegy.. Pár számát szeretem..
John Travoltának van egy pár jó filmje, mondjuk rá hogy jófej
Kristie Alley... ot is birom :)
Michael Jackson ... o kivételes!!! Imádom, kimondhatatlanul szeretem! Egy kedvenc és példakép!
Lady GaGa is jófejnek látszik.. nekem aranyos csajnak néz ki.. meg egy kicsit kulonc az oltozkodési stílusa, azt is birom benne! Bár nem szeretem az ilyen mai zenéket, de az ovéi jók!!
Sandra Bullockot nem annyira ismerem, de szerintem szép.. Tetszik az arca.. csak pár filmjét láttam.
Britney Spears.. hát jobb fej lenne, ha nem cseszte volna el magát.. a régebbi zenéjét birom. De az nagyon zavar benne, hogy felelotlen :(
Adam Sandler meg Rob Schneider igaze azok a komikusok, akik vígjátékokban játszanak? Volt is egy filmjuk egyutt..
jó fejek :)
Eddie Murphy is bejon nekem, mint muvész.. szintén jófejnek néz ki :)
Miley Cyrus.. Hát o az egyetlen, akit innen nem birok!! Hisztis kis p..csa..:) Szerintem énekelni sem tud, a filmjei meg sz@rok, és agyon sztárolják, pedig semmit sem tud.
Ki az a Tim Allan?
lady gaganál mindenki jófejebb. ha valakinek sikerülne lédi gágánál magasabb fokot elérni szánalom-skálán, nyugodtan jelentkezhet nálam a tarkólövésért.
Pink, Rihanna elég jó énekesnők. Katy Perry zeneileg nem annyira fogott meg, viszont nekem tényleg jófej csajnak tűnik. M. Jackson elég elborult zseni volt, ezt mindenki tudja. Eddie Murphy egyik kedvenc színészem. Miley Cyrus aranyos csaj és jó színésznő és remélhetőleg még jobb lesz.
Adam Sandlert bírom nagyot alakított az 50 első randiban,Eddy Murphyt is szeretem
A többi elmegy/nem szeretm
Pinket bírom.jó számai vannak meg biztos jófej.
Rihannat régebben szerettem..de már valahogy túlságosan megváltozott.
John Travolta imádom :D
Michael Jacson oké.Jó énekes volt meg minden csak az a baj hogy most meghalt elkezték nyomatni.. míg élt addig kellett volna istenitteni nem most hogy már nincs.Amugy saját magát tette tönkre.de végülis kár érte.pedig kezdett visszatérni így koncertek meg minden..
Lady gaga első két száma jó volt.De nemjönbe a csaj.
Sandra Bulocck elmegy.
Brtney spears elszállt magátol.nemtudja holvan a határ.
Adam sandler tutiiii :D ő ott van a szeren.
Rob Schneider nagyon jó színész és oltári jófej lehet :D Eddy is.
Miley Cyrus kinem állhatom.pfuu de nemjön be a csaj.. :S menne inkább az iskola padba nem itt nyávogna.eléggé beképzelt kis r*bi
Tim Allan elmegy.
Kifejezetten bírom Pinket, Britney-t, Michael Jacksont, Adam Sandlert, Eddie Murphyt. Rihannának is tetszenek a számai, szerintem elég rendes csaj lehet. Katy Perry zeneileg nem a stílusom, nem tetszik, nem tudom, emberileg milyen lehet. Sandra Bullockot az utóbbi időben szerettem meg, valahogy korábban nem nagyon volt szimpi, most már bírom. John Travolta nagyszerű színész, nagyon szeretem, Kirstie Alley is aranyos, de már nem láttam régen 1 új filmben sem. Tim Allenről, mint magánemberről nem tudok, de van pár vicces filmje, csak én már nem nagyon nézek olyan stílusú filmeket, amiket ő csinál, valahogy eltávolodtam a műfajától, szóval azt mondanám, hogy inkább közömbös. Rob S.-ről tudom, hogy ki, de nekem valahogy szürke egér, a filmei nem maradtak meg, úgyhogy ő abszolút közömbös nekem.
Akit nem bírok az Lady Gaga, aki azt hiszi magáról, hogy ő attól különb másoknál, hogy idétlenebbnél idétlenebb dolgokat csinál és pakol magára. Ő egy provokátor, semmi több. Azt hiszi, hogy majd jól megbotránkoztatja a népet, közben nem veszi észre, hogy csak bohócot csinál magából. Miley Cyrus is hasonlóképpen idegesít, de annyira nem, mint Gaga. MC szerintem bunkó, nekem ez a legunszimpatikusabb benne.
-Pink szánalmas,punkmázzal bevont idétlen popcsírke.
-Rihanna sorminta szerint lesz egyre nagyobb ribanc.
-Travolta jó színész,de emberileg szörnyen ostoba.
-Kristie Alley-ről sose hallottam még.
-Michael Jackson-nak voltak különös dolgai,de hogy egy zseni,ahhoz nem férhet kétség.
-Lady Gaga...no comment.
-Sandra Bullock szimpatikus,legalábbis nem a szokásos Hollywood-celeb-okádék.
-Britney Spears szimplán elmebeteg.
-Adam Sandler és Rob Schneider mindketten vicces karakterek,de pont ezért nem tudnak kitörni a skatulyából.
-Eddy Murphy-t sosem szerettem.Színésznek nem nagy szám,azonkívűl nagyon öntelt manus.
-Miley Cyrus felfutattott,tehetségtelen "Britney 2.0".
-Tim Allan jó színész...ennyit tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!