Csajok, bejön nektek David Duchovny?
Rossznak semmiképp sem rossz, kábeles csatornán nem nagyon találni rossz színészt, csak nem valószínű, hogy ennél több szerepet el tudna hitelesen játszani.
Egyébként itthon nem nagyon ismert ember, angol honlapon nagyobb sikere lenne ennek a kérdésnek, de pl. itt van ez:
Ahogy látod megoszlanak a vélemények (mondjuk mindenhol), de vagy 3-an is írták, hogy igen, ezt szorozd meg több ezerrel/tízezerrel/százezerrel, ahány rajongója lehet csak az USA-ban.
Szépen mondva is nem kell foglalkoznia a maszturbációval.
Régen kifejezetten csúnyának találtam, de a Kaliforgia annyira elhitette velem, hogy jó pasi, hogy már nem is ezzel foglalkoztam. Bár néha még a sorozatban is néha rácsodálkoztam, hogy hogy vált ki vonzalmat belőlem, mikor nem is látom jó pasinak. Ha ilyen a való életben is, akkor a hozzá közel állókat nem irigylem, mert nehéz lehet nekik, de mélyen magamba nézve valószínűleg engem se kellene sokat győzködnie :D
22/L
mivel egy igazi ősnaturál puát alakít,így persze,hogy bejön a csajoknak a külsejétől függetlenül.
csípőből kezeli a shit teszteket,azonnal komfortot épít,plusz eleve úgy tekint magára,mint főnyereményre.
mert nem egy jóképű fazon,viszont kondizott a szerepre az egyértelmű.
ahogy az is,hogy egy iszákos csajozó dohányzó ember a valóságban nincs ilyen formában.
főleg nem 50 körül csökkenő tesztó szinttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!