Diana hercegnő leszbikus volt?
Figyelt kérdés
Mer egy kis skót bulvárlaphoz rgy névelenségbe burkolózó forrás eljutatott pár levelet és naplóbejegyést amiből arra következtetnek, hogy nem csak a férfiakhoz vonzódott!(Egyébként immár 12 éverágja világsató ezt a témát és 1000 bőrt húzott le róla!)2009. júl. 14. 14:37
1/8 anonim válasza:
persze, azért volt férjnél és azért szült 2 gyermeket.... végül is a 2 gyermek csak egy másik nőtöl lehetett
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
h lehet igy gyalázni azt a szegény nőt? nem elég h Károly herceg megcsalta azzal a ronda Kamillával, még ilyen hirek is terjengnek rola. szegény.. egyébként halottról vagy jót, vagy semmit.
4/8 anonim válasza:
szerintem az apja is leszbikus volt
5/8 anonim válasza:
igen
de nemtom ez miért lenne gyalázása egy halottnak, mi van ebben ami rossz lenne?
aztán hány meleg ürgéről is tudok akinek gyereke van? ugyan ......
6/8 anonim válasza:
attól mert esetleg valaki a nőkhöz is vonzódik, még nem leszbikus... sztem a nők 70%-a mondható így biszexnek, ebben semmi meglepő nincs, én is bevállalnék egy szép lányt egy éjszakára. 20L
7/8 anonim válasza:
a bulvarnak meg miota lehet hinni? vki kitalalt vmit h aztan penzt csinaljon belőle. ennyi az egész. sztem nem volt leszbikus.
8/8 anonim válasza:
Sok dolognak utána olvastam vele kapcsolatban. Kiderült, hogy nem egy krapekkal volt viszonya, de én még ezzel a leszbikus dologgal nem találkoztam. Ha lenne valóság alapja, már az állítólagos pasijai mellett a nőről, nőkről is olvastam volna. Ez manapság már divat lett, a biszexualitás vagy a leszbiség, sokan annak vallják magukat, csak mert mások is ezt teszik, és így a híres emberekről is kitalálják, alaptalanul. Akkor míg élt, miért nem hozakodtak ezzel elő, miért csak most, amikor ezt a világot éljük. Kizártnak tartom, hogy Diana leszbikus lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!