Michael Jackson szelleme?!
és honnan tudták, hogy pont akkor fog ott elmenni? mert addig nem oda irányították a kamerát.
sztem kamu.
Valaki bevágta, jó szórakozás így sokkolni a jónépet.
Meg egyébként is, ugyebár Jacksont látták egy magyarországi kastélyban, ott rejtőzik, meg még másik száz helyen is... Szegény, osztódással szaporodik, csak hogy kielégítse az elmebeteg fanok minden igényét a szellemektől a megrendezett halálig.
Michael Jackson tényleg nagyon naív volt, az emberek meg kihasználták sajnos.. Mindenkinek csak jót akart, de az emberek csak pénzt csináltak az egész létezésébol és nemlétezésébol. Ha Jackson szelleme Neverlandon is van most, akkor sem hiszem, hogy a kamera ot vette fel. Szerintem ez is csak pénz csinálás lehet.. Mert minél tobben megnézik, annál tobbet kap a terjeszto, meg egy csomó dolog van még benne, ami pénzt hoz nekik. Mindenesetre én beszéltem Jacksonnal, és borzasztó ideges, amilyen cirkuszt csinálnak korulotte. Szegény...:(
Egyébként én sem értem, miért nem lehet felfogni, hogy szívleállásban halt meg a sok pénzéhes ember miatt... Nem kell találgatni, nem lett ongyilkos és stb stb.
Szerintem igazatok van! Michael Jacksont az emberek csak kihasználták és a beképzelt pofáúak pedig pénzt sikkasztottak el tőle. Sztem biztos, hogy nem molesztálta a gyerekeket, ők csak kitaláltál, hogy legyen sok pénzük.
M J nekem a kedvencem. Én abban a szellemes históriában 50%-ban hiszek. 50/50 %
De az apukája mit csinált vele, hogy ennyire szomorú volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!