Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Michael Jackson szelleme?!

Michael Jackson szelleme?!

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=9Am67-Sew7k 19mp-nél

mit gondoltok?kamu?

2009. júl. 13. 08:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
igen!..Ő az , a király!!!!:)
2009. júl. 13. 08:52
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
miért mit vártál, azt, hogy eredeti?
2009. júl. 13. 09:01
 3/14 anonim válasza:
hűű...én most félek! Még nem láttam ezt..de egyedül vagyok itthon:D Nem hiszem hogy ő lenne..csak vki belevágta..de azért félek:D
2009. júl. 13. 09:32
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
de ezelvileg élő adás volt, és a nézők vették észre..
2009. júl. 13. 09:39
 5/14 anonim ***** válasza:

és honnan tudták, hogy pont akkor fog ott elmenni? mert addig nem oda irányították a kamerát.

sztem kamu.

2009. júl. 13. 09:47
 6/14 anonim ***** válasza:

Valaki bevágta, jó szórakozás így sokkolni a jónépet.

Meg egyébként is, ugyebár Jacksont látták egy magyarországi kastélyban, ott rejtőzik, meg még másik száz helyen is... Szegény, osztódással szaporodik, csak hogy kielégítse az elmebeteg fanok minden igényét a szellemektől a megrendezett halálig.

2009. júl. 13. 10:56
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nem volt ott semmi. Meghalt Michael Jackson, és mi van? Megállapítják, hogy rejtett-heréjű volt. Tehát nem is árthatott volna a gyerekeknek! Aztán. Egy tizenéves suhanc, miután minden gyanusítgató megkapta a magáét, bejelenti, hogy így-úgy, de az apja tehet róla, ő rángatta bele, mert akkor a tárgyalás után leakasztanak Jackóról egy csomó pénzt. Slussz-passz. Tovább. Michael rengeteg plasztikai műtéten esett át, ami(ke)t a gyarló apjának köszönhetett, aki kicsi korában annyira sanyargatta. Nem mert emberek közelébe menni a maszkja nélkül. Sok lett volna neki ez a koncert. 50 évesen úgy nézett ki, mint egy 3 éves és egy 80 éves. Furcsa volt- az életben a lelke gyermek, a halálban öreg és megkínzott. Meghalt. DE NEEM! Michael nem halhat meg, mint egyszeri ember. Nem lehetett szívroham, ugyaaan! Egyből már drogok, meg túladagolás, mitaggyisten' öngyilkosság! Ebből is csak pénz van. PÉNZ PÉNZ PÉNZ. A bulvár kedvére csámcsoghat a "hihetetlen halál"-on, a gyerekek baj nélkül vallhatják be a "téves riasztásokat", a rádiók, tévék, újságok, a nyáladzó, undorító emberek pedig zsebelhetik be a dollármilliókat. Szörnyű. És még itt ez a szellem is! ISTENEM, hogy lehetnek az emberek ilyen naivak??? Borzasztó! Valakit manipulál a pénz, ezáltal mi is manipulálva leszünk-mi, akik adjuk a kezébe a pénzt. És azért lettek tizenakárhányan öngyilkosok, mert MJ meghalt? Hülyék. Becsülnék többre az életüket. Vagy azt hitték, az ő szellemük is pénzt hoz anyuci konyhájára? MJ nem volt más, mint egy aranyhangú, naiv kisfiú.
2009. júl. 13. 17:22
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

Michael Jackson tényleg nagyon naív volt, az emberek meg kihasználták sajnos.. Mindenkinek csak jót akart, de az emberek csak pénzt csináltak az egész létezésébol és nemlétezésébol. Ha Jackson szelleme Neverlandon is van most, akkor sem hiszem, hogy a kamera ot vette fel. Szerintem ez is csak pénz csinálás lehet.. Mert minél tobben megnézik, annál tobbet kap a terjeszto, meg egy csomó dolog van még benne, ami pénzt hoz nekik. Mindenesetre én beszéltem Jacksonnal, és borzasztó ideges, amilyen cirkuszt csinálnak korulotte. Szegény...:(

Egyébként én sem értem, miért nem lehet felfogni, hogy szívleállásban halt meg a sok pénzéhes ember miatt... Nem kell találgatni, nem lett ongyilkos és stb stb.

2009. júl. 13. 22:48
 9/14 anonim válasza:
77%

Szerintem igazatok van! Michael Jacksont az emberek csak kihasználták és a beképzelt pofáúak pedig pénzt sikkasztottak el tőle. Sztem biztos, hogy nem molesztálta a gyerekeket, ők csak kitaláltál, hogy legyen sok pénzük.

M J nekem a kedvencem. Én abban a szellemes históriában 50%-ban hiszek. 50/50 %

De az apukája mit csinált vele, hogy ennyire szomorú volt?

2009. júl. 14. 12:19
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
Hát az apja (úgy tudom,mert ezt írják) MJ-t kiskorában verte.Hallottam, hogyha valamit elrontott a szövegben pl. megfogta és beleverte a fejét a falba.Rettenetes élete volt szegénynek, mindenki kihasználta és szereintem ezt ő nagyon jól tudta, lehet hogy pont ezért szerette a gyerekeket, mert ők nem csapják be....Itt már semmitsem lehet, tudni biztosra, csak amiket még ő nyilatkozott maximum...Segény ember!! DE most jobb neki, egy jobb helyen van. Rest in Peace Michael!:)
2009. júl. 18. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!