Ivo Di Carlo vagy Gu Joon Pyo?
Az egyik legjobb barátnőmmel 3 hete összevesztem súlyosan... Nem tudtuk eldönteni, hogy ki a jobb és nem jutottunk közös nevezőre. Hatalmas botrány lett belőle. Ezért arra kérlek benneteket, döntsétek el, melyikőnknek van jobb ízlése a fiúk terén. Légyszi csak halálosan komoly válaszokat írjatok!!!
Ivo: [link]
Joon Pyo: [link]
Nekem mindkettő túl nyálas. ;)
És bocsi, de h*lyék vagytok, ha ezen képesek vagytok összeveszni. Mindenkinek más az ízlése, nincs jobb és rosszabb, más. Képzeljétek el mi lenne, ha a világon mindenkinek ugyanaz jönne be, ugyanazokat a dolgokat szeretné... Hagyjátok a fenébe.
(és megjegyzem, a "botrány" szót nem erre használjuk, max hatalmas durci lett belőle. :))
Gu Joon Pyo IMÁDOM. Komolyan. Egyszer láttam egy sorozatot, ahol szerepelt (Boys Over Flowers) és azóta imádom. Volt már ő a hátterem is ezerszer. :D
Bár ilyen hülyeségért összeveszni?!... Ti tudjátok...
Ez most komoly?
Emiatt hülyeség összeveszni...és amugy meg olyan, mint ha összehasonlítanád Quasimodot Brad Pittel.... :)
Hát elég érdekes összehasonlítás, de...
IVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már 7 éves koromban is ő volt a tuti (:
(engem Joon Pyo egy varjúra emlékeztet)
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!