Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti bírjátok Puzsér Róbertet?

Radnay Erica kérdése:

Ti bírjátok Puzsér Róbertet?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mit bírtok benne, ha nem akkor mit nem ????

2012. júl. 2. 16:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%

http://www.youtube.com/results?search_query=a+h%C3%A9t+meste..

Parancsolj, rengeteg kategóriában elmondta már a kedvenc filmjeit. Most épp egy olyan műsort tart, ahol az 50 legszínvonalasabb zenei előadót sorolják fel.

Kutatni is szabad ám, mielőtt valakiről elkönyveljük, hogy "jaj, ez csak kritizálni tud!".

2013. dec. 26. 17:26
 12/22 anonim ***** válasza:
29%

Kedves utolsó!

Köszönöm a linket, meg fogom nézni. Viszont a kutatni is lehet kezdetű mondatra az a válaszom, hogy attól még hogy vannak kedvencei, fenntartom, hogy túl sokat kritizál.

2013. dec. 26. 19:56
 13/22 anonim ***** válasza:
45%

Nem értem, mit jelent az, hogy "túl sokat kritizál". Kritikusként az a dolga, hogy véleményt mondjon. Azzal, hogy valaki kritikát mond, önagában még semmi baj, mert lehet építő jellegű a kritika. Ő is ilyen, nem szokott ok nélkül vagdalkozni (bármi is a benyomásod a CsSz alapján). A CsSz tele volt tehetségtelen, a 15 perc hírnévért oda menő emberekkel, valamint kissé tehetségesebb, de még mindig nem továbbjutást érdemlő emberekkel. Szerintem teljesen igaza van abban, hogy attól, hogy valaki reprodukálni tudja egy korábbi énekes jó számát majdnem olyan jól, attól még nem érdemes a továbbjutásra, és ez az, amit az emberek még mindig nem értettek meg. Mi értelme egy közepesen jó énekest nyerni hagyni, akit aztán 5 év múlva elfelejtünk és eredetiben hallgatjuk utána azokat a dalokat, amikkel ő nyert? A CsSz-t nem erre találták ki, hanem olyanokra, mint mondjuk Quantum XXL, akik valami újat tudnak hozni. A másik meg, hogy ha valaki nem tehetséges, akkor azt neki meg kell mondani, nem köntörfalazni kell, mint ahogy a Keresztes Ildikó teszi, aki egy süket, kómás békát is továbbjuttatna, ha az ő mentoráltja lenne (Zámbó Árpi).

Puzsérnak pedig hallgasd meg a gondolatait a reklámokról, bulvárról, eutanáziáról, politikai helyzetről, a női szépségideálról. Képzeld, nem egy véresszájú őrült, aki válogatás nélkül kritizál, hanem értelmes gondolatokat fogalmaz meg. Csak el kéne felejteni azt, hogy "juj, most csúnyán nézett/csúnyát mondott/csúnyán mondta, most inkább a szívemhez kapok és elkapcsolok!".

2013. dec. 27. 10:43
 14/22 anonim ***** válasza:
37%

Nem. Egy tehetségtelen ripacs, de olyan mértékben, hogy az már barbárságnak minősül. Egy ingyenélő bunkóparaszt, sok ökörséget összehordó, nagyon lecsupaszított seggtitán.

Mikor megtudtam, hogy az LMP -re szavazott, arra gondoltam:

Hát persze hogy egy viccpártra szavaz egy olyan ember, aki maga is egy vicc. Bár, jobban belegondolva, még viccnek is rossz..

2014. jún. 30. 23:56
 15/22 anonim ***** válasza:
Az utolsó egy okos ember hozzászólása volt. Vicces vagy.
2014. júl. 1. 14:34
 16/22 anonim ***** válasza:
A puzsér az olyan, mint egy kellemetlen fing egy múzeumban.
2014. szept. 8. 23:05
 17/22 anonim ***** válasza:

Jó, talán kicsit indulatos voltam, mert egy cikke nagyon kib.aszta nálam a biztosítékot. Vannak jó meglátásai is. Pl. azon, ahogy a berki krisztiánt leoltotta, nagyot szakadtam és teljesen egyetértek vele:

[link]

A youtube -on vannak videói, amelyekben a véleményét fejti ki, mondd egészen okosakat is különféle témákban (azokra a gondolok, ahol a fényképe van végig az egész videóban, miközben megy a felvétel a beszélgetésről). Persze mond néha hülyeségeket is, de pár ilyen videót érdemes végighallgatni.

2014. szept. 14. 01:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy vannak jó, korrekt meglátásai is, de attól még összességében egy Isten barma. Gondoljunk már bele, hogy ez a ripacs néha mit szenved ki magából. Elég ha a "fehérbűnözés" -es megnyilvánulására gondolunk, vagy mikor a Bándy-gyilkosság idején egy undorító, embernek nem minősülő kéjgyilkos végbélterméket vett a védelmébe.. Ez a majom kijelentette, hogy ha az ő hozzátartózóját erőszakolnák meg, rabolnák ki és gyilkolnák meg, felháborodásában valószínűleg ő is halált kérne a tettesre, DE nem lenne igaza. Mindezt azért, hogy kicsinyes módon Hajdút lealázhassa, akivel nincs jóban. FÉLKEGYELMŰ EQ NULLA IDIÓTA F.@SZ.
2014. szept. 21. 17:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát ez a megnyilvánulása tényleg töményen undorító!
2014. szept. 21. 18:11
 20/22 anonim ***** válasza:

"Abban is tök igaza van pl. hogy őt azért éri annyi negatív kritika, mert a kritizált ember az ő személyét kezdi el támadni, nem pedig a véleményét, ami amúgy az intelligens vita alapfeltétele. Számomra a leghitelesebb mai médiakarakter."

De bírom az ilyet. A Facebook-oldalán tucatszám érkeznek rohadt értelmes kritikák is arra, amit mond. Írtam ide egy egész kisregényt, és leírtam a MUNKÁSSÁGA kritikáját. de persze, sosem kap ilyet, nem.

2019. máj. 19. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!