Michael Jackson Ghost?
Figyelt kérdés
ti mit gondoltok MJ szelleméről készült videókról?engem eléggé megrémisztett...kirázott a hideg!hisztek a szellemekben?2009. júl. 9. 13:11
1/12 anonim válasza:
Ha átverés akkor a trükkmester elött le a kalappal, ha igazi akkor hamarosan a sohaországi birtokot szellemvadászok lepik el!(Ez akár a "Szellemekkel Suttogó2 című sorozatnak is jó témája lehetne!)
2/12 A kérdező kommentje:
egyébként a Szellemekkel suttogó a kedvenc sorozatom!és én hiszek a szellemekben,és remélem hogy Jacko nemfog soká szenvedni ezen a világon,ahol seki sem ismerte igazán,és kevés szeretetet kapott...
2009. júl. 9. 13:41
3/12 anonim válasza:
Ez az árnyék nem is hasonlít Jackora, teljesen más alakja van, és az árnyéknak is van árnyéka, a szellemeknek meg nincs:D
Vagy megrendezett dolog, kellett a nagy nézettség... vagy egyszerűen csak valaki árnyéka aki ott volt a házban.
4/12 anonim válasza:
Ha már a sorozatnál tartunk, elképzelhető hogy ne találta meg a fényt és amiatt ragadt itt!
5/12 A kérdező kommentje:
igen,lehet...van egy befejezetlen dolga a földön-pl.:megnyugtatni a rajongókat vagy megnézni az eseményeket,hogy hogy rendezi a család a megemlékezést és a temetést...lehet hogy vki hülyének tart emiatt,de én hiszek benne,hogy még nem hagyott itt minket
2009. júl. 9. 14:00
6/12 anonim válasza:
A CNN is már elmondta hogy megoldották a szellem ügyet, csak egy ott dolgozó árnyéka volt aki arra sétált el a lámpák előtt.
De ha ennyire hiszel benne idézd meg a szellemét és kérdezd meg ő volt-e a videón látható árnyék xD
7/12 A kérdező kommentje:
ok.MEGPRÓBáLOM
2009. júl. 9. 15:01
8/12 anonim válasza:
Biztos az új albumra volt kíváncsi ,hogy mekkora sikert arat.
Viccet félretéve szerintem vannak szellemek ,de ez a videón látható csak trükk volt.
Ha nem akkor elnézés MR Jackson
9/12 anonim válasza:
szerintem tényleg az ő szelleme volt. én is hiszek bennük, és ha valaki megmondaná, hogy hogy kell megidézni Michael szellemét, annak nagyon örülnék. :)
10/12 anonim válasza:
en hiszek a szellemekben de azt ketlem, hogy Mike lett volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!