Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Igaz lehet ez a "pletyka"?...

Igaz lehet ez a "pletyka"? Link, lent :

Figyelt kérdés
[link]
2009. júl. 9. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igaz! Mostanság annyi baromságot írnak róluk!! Néha kínomba már röhögök mennyi f.szságot képesek írni róluk!! Sztem Kristen sem olyan hülye, hogy előbb a titokzatos ismerősnek mondja el, nem Robnak.. Szóval.. Háh..xD

De ha tényleg lesz baby úgyse tartják meg.. Szerintem..

Én azért reménykedek!! :) Szorítok, hogy fiú legyen.. :P

2009. júl. 9. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ezt nem lehet tudni,csak ők tudhatják...

De szerintem is előbb robertnek mondaná el nem pedig egy ismerősnek aki bármikor elmondhatja a médiának.:)

de azért remélem nem igaz:D

2009. júl. 9. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Sztem igaz! Hát Kristen most szakított a pasijával azaz nem rég meg Rob hajtott Kristenre meg Kristennek is bejött Rob. Kristen hívogatja Robertet mert álítólag más csajokkal kavar meg folyton beszélnek egymással. Rob new york-ban van Kris meg los angeles-ben állítólag! Tuti h nem egyszer már lefeküdtek.
2009. júl. 9. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Senki sem mondta azt, h nem feküdtek le! Mert 100% h már megvolt.. Csak az kicsit abszurd dolog lenne, h hopp jön a Pattinson baby és egy nagy spant leküldenek a patikába tesztért... Amúgy 1. válaszoló vok..

Szóval 23 évesen csak van1 kis esze és használ óvszert.. Vagy épp a 19 éves lány szed fg-t.. Ekkora baklövést nem követhetnek el..

2009. júl. 9. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, itt 1 link olvasd el! :)

Ebben leírja, hogy mi is a helyzet! Kristen nem terhes! ;)

[link]

2009. júl. 13. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!