Mi a hírességek Msn címe?
Tudjátok valamelyik híresség Msn címét?
Pl.: Selena. Vagy Miley Cyrus vagy bárki másét? :DDD
köffi.
Valószínű h leállnak msn-ezni, ha meg le is állnak akkor meg nem igazolnak vissza!
Egyéb idióta kérdés?
destinycyrus@windowslive.com
Ez Miley igazi msn címe.. beszéltem vele kamot is kapcsolt és azt mondta hogy ezt az msn címet csak a rajongóinak csinálta és hogy próbál minnél többet feljönni hogy a rajongói bexélni tudjanak vele. és nem kérek kritizáló válaszokat meg ilyesmiket aki akarja az felveszi aki nem az nem és nem kell okoskodni .. Csak ennyi.. Szívesen mindekinek.. PEACE
destinycyrus@windowslive.com
tényleg ez
más hirességek irtak a képeihez
pl: justin bieber
tényleg ő az
Ez így igaz utolsó hozzászóló ! Én is láttam.. én justin bieber msn címét is tudom amikor a windowslive.com on megnéztem az oldalát justinnak úristen majdnem 2000 ismerőse van! nagyon durva!
Am ,ha akarjátok tudni ez az msn címe justinnak de csak a rajongó msn e! természetesen! justin.drew-bieber1994@hotmail.com
email címe pedig : justinbieber@email2me.net
ne írjon erre senkise negatív válaszokat mert a rajongók nem kiváncsiak rá! Én is utálom a negatív hozzászólókat
Van egy tök aranyos lány..Amerikába született most Pesten lakik...ismer egy csomó sztárt..És nem ilyen beképzelt vki de közbe tök menő szerintem vedd fel őt:
facebook: [link]
msn: ielly@hotmail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!