Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » E-szerint él Michael Jackson?

E-szerint él Michael Jackson?

Figyelt kérdés
[link]
2009. júl. 6. 18:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Nem él. Szomorú, de ez az igazság, és el kell fogadni. A fotó bármikor készülhetett, semmit sem bizonyít.
2009. júl. 6. 18:55
 2/18 anonim ***** válasza:
98%

:D Nehogy már pont ennek a csököttagyú hoolinak higyj.

” Jackónak viszont ez kapóra jött, hogy eltűnjön a nyilvánosság és a hitelezői elől, akik tönkretették az életét. Ezentúl pedig már boldogan élhet gyerekeivel, valahol a világ végén, és senki sem fogja őket zaklatni.”

nem lenne feltűnő ha a gyerekei csak úgy hirtelen eltűnnének? vagy nekik is keresnek alteregót?

2009. júl. 6. 18:57
 3/18 anonim ***** válasza:
98%

Van egy hasonmása aki állitólag fiatalabb,de az olvasottakat máűr hallottam,hogy igy akar eltűnni a nyilvánosság elől!De akkor a ravatalozás...meg ilyenek...

nem érteni

ilyenkor pletykálnak sok mindent

2009. júl. 6. 18:58
 4/18 anonim ***** válasza:
93%

van benne valami, de szerintem meghalzt!

Amilyen rossz élete volt szegénynek (gondolok itt az apjára, egészségére stb...). Bár örülnék neki ha ez a story igaz lenne...de megvan az az érzésem, hogy mégsem az, és Jacko tényleg meghalt:(

5/18 anonim ***** válasza:
14%
Michael Jackson meghalt, de a lelke még él. Fizikailag már nincs koztunk. A kép hulyeség. Jacko szellemét levideózták Neverland-ban, mert az volt az igazi otthona, oda tért vissza. Nálam is volt és uzent... Szerény muvész volt és nagyon ideges az miatt, hogy ilyen nagy dolgot csináltok a halálából, nem akarja, hogy sajnáljuk. Óriási veszteség, én is napokig sírtam miatta, de miután uzent nekem már megnyugodtam.
 6/18 A kérdező kommentje:

igaz :\

kitudja.Bár szerintem is meghalt.Ott a szellemes videója is :D

2009. júl. 6. 18:59
 7/18 A kérdező kommentje:

üzent? o_O

hogy üzent neked? háát..hmm

2009. júl. 6. 19:00
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
könyörgöm.. hagyjuk már szegényt békén.. lefotózom magam háttal egy fekete esernyővel és beküldöm a képet a cnn-nek, mert úgyis lesz olyan aki elhiszi, h jacko vagyok és feltámadtam..
2009. júl. 6. 19:00
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Nálam is volt...és lecsót főztünk!!:DMert ha ideges akkor mindig lecsót eszik!:)))
2009. júl. 6. 19:04
 10/18 anonim ***** válasza:

Ez is a celeb betegség terméke... Mindig voltak vannak és lesznek olyan barom emberek akik dafke valami összeesküvés elmélettel állnak elő csak hogy mást mondjanak mint a többség ezzel hívva fel magukra a figyelmet és tegyenek szert némi népszerűségre... Egy kis fantáziával bárki bármilyen még ennél agyafurtabb ám mégis hihetőbbnek tűnő ökörséggel is elő tudna állni.

NEM! Jackó halott sajnos és ez csak népszerűség hajsza semmi több....

2009. júl. 6. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!