2/16 A kérdező kommentje:
Michael Jackson meghalt,igen
2009. júl. 6. 16:56
3/16 anonim válasza:
Kedves elso vàlaszol, te hol éltél az elmult pàr napban? :):):)
Még a csapbol is M.J. halàla folyt:)
Itt, ahol élek, holnap a tv éloben kozvetiti a megemlékezo szertartàst :S
4/16 anonim válasza:
Hát elsőre mikor láttam úgy gondoltam egy árnyék lehet, de aztán megnéztem párszor és látszik hogy a "szellemnek" is van árnyéka, tehát szerkesztett cucc, hogy hogyan csinálták élő adásban mindezt azt nem tudhatom. Gondolom jól meg volt ez rendezve. Mindenből pénzt akarnak manapság csinálni, az ő halálából meg lehet is mert sokan beveszik.
Itt jobb a minőség: http://www.youtube.com/watch?v=9Am67-Sew7k
5/16 anonim válasza:
Bocsánat, hajléktalan vagyok, nem nézek televíziót immáron 10 éve.........kb.
6/16 A kérdező kommentje:
én is neten találtam a videót
ennyire azért ne legyünk hogyis mondjam milyenek. Én hiszek a szellemekben,Több ilyen eset is volt már.És miért ne létezhetnének
2009. júl. 6. 17:13
7/16 anonim válasza:
ha hajléktalan vagy, hogy tudsz netezni?
8/16 anonim válasza:
Ez a legnagyoob túlvilági paradox, néha a halott már a halálának napján kísérteni kezd néha akár egy vagy több év is eltelik mire megindul a kísértés, ugyláttszik Jack ezt is ugyonolyan korán kezdi mint a zenélést(Bár a legtöbb kísértetjárás oka az hogy at illető nem természetes halált halt!)
9/16 anonim válasza:
A munkahelyemen..........okostojás.
10/16 anonim válasza:
Hát nem is tudom, MJ-nek mindig feltűnési viszketegsége volt:D Mondjuk, én a helyében lenyomtam volna egy Jackovos táncmozdulatot vagy megmutattam volna az arcomat:D Az mekkora frász lett volna mááár??? Én elképzelhetőnek tartom, hogy ő volt az, de akkor szerintem látjuk még egypárszor;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!