Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért utáljátok Fluor Tomit?...

Miért utáljátok Fluor Tomit? Legyetek szívesek indokoljátok meg, de ne azzal vagdalózzatok, hogy meleg, meg hogy lány.

Figyelt kérdés
Egyeltalán nincs is lányos kinézete szóval ez nem tudom honnan jött.

2012. jún. 16. 14:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
24%
Azt sem tudjátok hogy mit beszéltek. Csak azért buz.izzátok, mert híres. Ha nevet akkor mivan? Legalább nem ül végig egy 2 órás interjút fapofával. Pl.: ha én meglátom nevetni, nekem is jobb kedvem lesz. Attól hogy elmondjátok minden bu.zinak, neki nem lesz rosszabb, sőt, az ingyen reklám senkinek sem jön sz.arul. Egyébként nála közvetlenebb embert nem is ísmerek :)
2012. jún. 20. 20:32
 12/24 anonim ***** válasza:
El vagy tévedve...a személyiségével nem sokaknak van/volt problémája nem tudom minek véded azt ami nem is mérvadó.
2012. jún. 20. 20:49
 13/24 A kérdező kommentje:
Akkor is szánalmas, hogy azért b*zizzátok mert SP-vel lakott együtt. Egy csomó srác lakik együtt a haverjával...
2012. jún. 20. 22:32
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
mert egy nyálgép, idegesítő az az idióta vigyora meg a zenéje is... hányok tőle.
2012. jún. 20. 23:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem csak azért,elöbb leírtuk hogy még miért.Aki eggyütt lakik a haverjával lehet,hogy nincs pénze saját lakásra,mert Dolgozik és keveset keres,így a haverjával lakik albérletben,mert így könnyebb fizetni.Nem úgy mint ez a két szerencsétlen akik a semmittevéssel keresnek annyit,amennyit más munkával soha,de ennek ellenére ők összeköltöznek.
2012. jún. 21. 00:24
 16/24 anonim ***** válasza:
15. igen már van pénzük és kb egy éve külön költöztek.:DD
2012. jún. 22. 18:08
 17/24 anonim ***** válasza:
Tudok róla.Nem is a mostról beszéltem,hanem arról amikor együtt laktak,akkor is volt pénzük rengeteg,nehogy azt hidd hogy le voltak égve.
2012. jún. 22. 19:10
 18/24 anonim ***** válasza:
Én csak azért utálom FLUORT mert olyan zenéket csinál amihez nem kell tehetség.Tehát az odáig rendben van hogy megvan a zenei aláfestés,de a szöveget nem énekeli (még csak nem is reppeli), tehát az utcaszéli jancsika is el tudná """""""""""reppelni""""""""""" a számait.
2012. jún. 28. 11:03
 19/24 anonim ***** válasza:
Így van,a tehetséges embereket meg leszarják,helyettük az ilyen fluorokat futtatják.
2012. jún. 28. 12:19
 20/24 anonim ***** válasza:
szerintem nem meleg csak díszb*zi. ha valóban meleg lenne, nem zavarna. pl szegény Freddie Mercury az volt de egy istenadta tehetség. nekem az a bajom, hogy ez a Fluor egy senkiházi aki nagyban rásegített, hogy annyi kis nyomorék legyen a mostani 12-17 évesek között
2012. jún. 29. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!