Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Milyen apa az ilyen? Mit...

Milyen apa az ilyen? Mit gondoltok Joe Jacksonrol?

Figyelt kérdés
michael apja..ugye verte őket, elvette a gyerekkorukat, most meg michael halála utáni sajtótájékoztatón vicceketm esél és kétpofával röhög?!ember az ilyen?
2009. júl. 4. 12:43
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

Mi ez hogy eddig mindenki bántotta most meg mindenki a zenéjét hallgatja? Régen is hallgatták söt ő volt a világ legnépszeröbb előadója egy idöben, föleg amikor a Pepsi reklámarca lett, és még lehetne sorolni!!

A bántás már az ellene indult lejáratókampányoknak volt köszönhető, sajnálatos, ugyanis Jacko egyszerüen nem égett ki mint a többi sztár, emiatt aztána többieket nem lehetett eladni a piacon emiatt kezdték el lejáratni, meg alápakolni, de politikai okokat is sejtek a háttérben, mint pl Diana hercegnö esetében!!

Jacko is elég bökezü volt, és sokmindenkit támogatott talán ez lett a veszte!!

Még Madonnát is lenyomta régen az eladási listákon!!

2009. júl. 4. 18:11
 12/20 anonim ***** válasza:
72%

18:05, te egy kész bunkó vagy b@zmeg!!!

Jackonak 2 felesége volt, és nem volt homokos... Igaz, hogy nem falta a noket, lehet, nem tetszett neki az az életstílus. Egyébként is gyereknek érezte magát!! Nemtudom, hogy lehet valaki ilyen bunkó, mint te.. miért gonolod azt, hogyha valaki már híres és világsztár meg minden akkor a noket is ki kell használnia? Épp elég volt az neki, hogy ot kihasználta mindenki!! Ártatlan jó szive volt szegénynek...

2009. júl. 4. 19:01
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Javasolnám mindenkinek hogy olvassa el Michael Jackson Moonwalk címmel kiadott önéletrajzi könyvét.Ott mindent részletesen leírt.
2009. júl. 4. 22:04
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Mikor megkérdezte egy riporter J.J-t hogy érzi magát..azt válaszolta remekül (mindezt a fia halála után)....
2009. júl. 5. 12:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Hol lehet elolvasni vagy megszerezni a Moonwalk c. konyvet? 19:01 voltam
2009. júl. 5. 18:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Könyvesboltokban, antikváriumokban nézz utána, szerintem megtalálod. De ha mégsem, a könyvtárakban 1000% hogy megvan, magyarul.

22:04-es voltam. Üdv

2009. júl. 5. 23:23
 17/20 anonim ***** válasza:

De én Szlovákiában lakom!! Amúgy nálunk is van magyar konyvtár, de a Moonwalk-ot még nem láttam ott, inkább olyan semmi konyvek vannak. Azért majd még megnézem, esetleg ha megyek Magyarországra... Gondolom elég nehéz megszerezni mert asszem 20 éve adták ki! Vagy azóta már újra nyomtatták?

19:01-es vagyok

2009. júl. 5. 23:27
 18/20 anonim ***** válasza:

Igen elég régi, 1988-as.

Itt le tudod tölteni a könyv digitális változatát, de sajnos csak angolul: [link]

2009. júl. 5. 23:54
 19/20 anonim ***** válasza:
OK, koszi!
2009. júl. 6. 00:06
 20/20 anonim válasza:

07-04 19:01

Tod én nem vagyok és nem is voltam rajongó, csak a zenéje tetszett, de magáról az emberröl nem sokat tudtam eddig...

Miután megnéztem pár interjúját a jutubon, rájöttem, hogy igazad van!

A nagyrésze annak amiket állítottama 18:05 ös hozzászólásomban a sajtó fantáziatörténetei a betegségét illetöen..

Szóval elnézést a bunkóságokért, amiket írtam.

Tisztelet Michael Jacksonnak mert egy Zenei Isten volt,

A beatboxai valósággal lenyügöztek!

Ezt az oldalát eddig nem is ismertem, élvezet hallgatni a hangját, kár hogy nem találtam töle teljes beatboxolva elöadott számokat, vagy albumot.

2009. júl. 8. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!