Szerintetek Avril Lavigne szép?
nem elfogult rajongókra vagyok kiváncsi, hanem olyanra ami semleges, akiknek a csaj semleges!
így néz ki: [link]
így nézz ki smink nélkül: [link]
Nem néz ki rosszul, mindenképpen a közép kategória felső harmadában foglal helyet.
Amúgy utálom ezt, hogy a hírhedt tévészereplőket állandóan vakolatnyi sminkkel és 2 órányi utómunkával kell szerepeltetni, ilyen formában engem mindegyik taszít.
Ezek a "smink nélküli" képek is röhejesek. Egy teljesen átlagos lány még élete legrosszabb napján sem néz ki úgy, mint ők ezeken, így ezek ugyanannyira nem adják vissza a valóságot.
utolsó, tök mind1 szerintem, hogy 10 éves kép, akkor is ronda marad smink nélkül, vagyis nem ronda de nem is szép
sőt szerintem azóta rosszabb lett, mert mindennap pandára festi ki magát, így 9 év alatt biztos ráncosodott a bőre!
NEM TUDNI, hogy nézz most ki smink nélkül, hisz nem teszi ki a lábát úgy, hogy ne lenne ki sminkelve (ezt olvastam), hogy nagyon hiú
noss gondolom már késő de azért meg válasszolom:D én szeretem avrilt szóval nem bisztos, hogy előítéletek nélkül fogom megválasszolni. Szerintem szép. Sminkel vagy anélkül. Aki meg csúnyának látja smink nélkül valószínűleg azért mert szokatlan, hogy valaki mindíg sminkeli magát és egyszer csak azt az arcát mutatja amin nincs 2 kiló vakolat:D
itt például szerintem smink nélkül is gyyönyörűszép:) : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!