Szerintetek ki a leghelyesebb a Rammsteinból?
A Rammsteinból Richard és Till helyes :D...
A többi meg cuki ^^ főleg Paul.
De egyértelműen nem azért a kedvenc együttesem mert "juuuuj de szép a szemeeee" hanem azért mert jó zenét játszanak, mert Till hangja fantasztikus és mert van humorérzékük... :D
2012. jún. 13. 18:48
12/25 A kérdező kommentje:
13/25 anonim válasza:
Apakomplexus, meg tipikus sztárbálványozás... Nincs ezzel baj, majd talán kinövöd....Ha nem, majd keresztül megy rajtad pár öreg fószer és aztán találod meg a helyed. :)
"édes", meg "helyes"... Szép lelked lehet minden esetre, ha ő a bálványod. :)
2012. jún. 14. 08:26
14/25 anonim válasza:
JA...és csupa helyes arca van:
[link] 2012. jún. 14. 08:28
15/25 anonim válasza:
Kosárfonó, asztalos alkesz.... :) Ilyen van itthon is... Kell? Mutatok párat. :)
2012. jún. 14. 08:28
16/25 A kérdező kommentje:
13 14 15 Édesanyukád:DÉs azért egy kosárfonó alkesz meg egy művész között van különbség.Az más kérdés,hogy te nem látod.:D
"Kosárfonó, asztalos alkesz.... :) Ilyen van itthon is... Kell? Mutatok párat. :)"
Mutassál már nekem valakit, aki olyan mint Till... :P
Egyébként ennyi erővel meg Kurt Cobain egy drogos alkesz volt...Mégis művész.Ne érts félre, én imádom a Nirvanát és Kurt-öt is. Csak ha Till Lindemann-t egy közönséges alkesznak látod... :/
Jah és: R.i.p Kurt ://
2012. jún. 14. 13:36
már bocsánat. De miért kell azért valakit azért lehordani, hogy milyen pasik/csajok jönnek be neki? Én is jobban szeretem az idősebb férfiakat. Hogy miért? Nem tudom. Bár nem jönnék össze egy 50 éves, anyám korabeli pasival, de attól még tény, hogy egy embernek idősebb korára is lehet egy olyan (szexuális) kisugárzása,
2012. jún. 14. 19:17
bocs, szóval folytatom:) szóval lehet egy olyan kisugárzása, amitől feláll a szőr a hátamon. Illetve ugyanez vonatkozik a tekintetre is. Nálam például ezért van az, hogy bár megnézem egy férfi külső adottságait, de valójában nem igazán számít, és ezt komolyan is mondom:) vannak olyan pasik, akik bár jól néznek ki, mégsem fog meg bennük senki, és olyanok is, akik ránézésre egyáltalán nem túl vonzóak, mégis olyan erotikus kisugárzásk van, hogy... húú. Till Lindemann is kicsit ilyen. Ráadásul a szövegei is bizonyítják, hogy több ő azért, mint egyszerű alkoholista kosárfonó:) Persze most már azért idősebb, de pár évvel ezelőtt még kifejezetten jó pasi volt szerintem. De én így vagyok például Al Pacinoval is. Ha megnézed egy 10-12 éves filmjét (például a Beavatást), akkor már 60 év körül volt, mégis iszonyatosan jó pasi volt még ennyi idősen is. Most már 70 évesen sajnos kinőtte ezt a pozíciót, de a kisugárzásából még mindig nagyon sok maradt:) 19/L Amúgy Richard is helyes (Rammstein:)
2012. jún. 14. 19:27
2012. júl. 1. 22:03
Kapcsolódó kérdések: