Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tetszik nektek Király Viktor...

Tetszik nektek Király Viktor új klippje?

Figyelt kérdés
Szerintem ritka sz@r...meg a zene is...
2009. júl. 2. 23:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik se a klipp, se a zene.
2009. júl. 2. 23:14
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

Nekem ez az egész nem tetszik, nem volt olyan szám amit ne tudott volna elrontani ez a véleményem...

Tuti volt valami bunda, hogy ez az arc egyáltalán ott lehetett ebben az egész cirkuszban vagy inkább apuci pénze?

28/F

2009. júl. 2. 23:15
 3/12 anonim válasza:
79%
Nagy rakás sz@r.Hogy egészen őszinte legyek.
2009. júl. 2. 23:38
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

Valóban sz*r.

Ő a megasz*rt is úgy nyerte hogy volt a családnak pénze nyomni az smseket folyamatosan. Ez a szomorú igazság... tehetsége az nulla.

2009. júl. 3. 00:35
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
szerintem a klipp jó lenne, csak egyáltalán nem illik ahhoz a zenéhez, és ez elrontja, de nagyon...
2009. júl. 3. 09:01
 6/12 anonim ***** válasza:
51%

Nekem nagyon tetszik, szerintem igényes, ötletes, szépen elkészített videó lett, nem olyan 'gagyi' mint a legtöbb magyar előadónak. A zene is tetszik, tipikus nyári sláger, egész nap lehet énekelgetni.

És abba most nem mennék bele, amit az előttem lévők írtak, hogy bunda volt a Megasztár, mert nem volt az, nem is lehetett volna...

És hogy Vik nem tehetséges? Aki így gondolja csak ajánlani tudom, hogy menjen el egy koncertjére és garantálom, hogy meg fog lepődni, hogy micsoda hangja van. :)

Ja és nem azzal van a gond, ha valaki nem szereti, mert az ízlések különböznek, hanem azzal, ha egyből vádaskodik, vagy nem tud kulturáltan véleményt mondani. És nem érdekel, hogy le fogtok pontozni, mert tudom, hogy igazam van. :)

2009. júl. 3. 11:06
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Ez a körberajongott,cilinderes táncoló nyálmacsó image már annyiszor le lett lőve,hogy már régóta nincs is hely újabb tölténynek.

Az egész produktum csak egy újabb futószalagos USA-nyúlás magyar módra.Zéró egyéniség vagy eredetiség.

Semmi.

2009. júl. 3. 14:50
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
Nem az a baj,h nincs neki hangja, mert van,hogyne lenne. Nyilván jól énekel, de azt hiszem,h a régi megasztárokhoz képest nemhogy nem nyert volna,de kb be se jut az elődöntőbe. Hol van neki olyan hangja ,mint a régebbi nyerteseknek?? Tehát jó ő, csak nem annyira kiemelkedően ,mint amilyennek titulálják. Egyébként, 10 emberből 9 szerint, nem odavaló a srác ahová felemelték.
2009. júl. 5. 15:13
 9/12 anonim válasza:
52%
Viktor egy gyökér.... :-D
2009. okt. 21. 16:36
 10/12 anonim ***** válasza:
17%

11:06 teljes mértékben egyetértek velee

nagyon sokan imádják viktort

a többiek csak féltékenyek rá

szeretnének ők olyan kariert mint viktornak..

én imádom őt♥♥ a többeik meg mennyenek és halgassanak jobbat izlések és pofonok...-.-

2010. jún. 9. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!