Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Gáz hogyha a mai világban ezt...

Baby Firefly kérdése:

Gáz hogyha a mai világban ezt nem tartom szexinek?

Figyelt kérdés

csak nézzétek meg ! https://www.youtube.com/watch?v=u3dkVk3F57c&NR=1&feature=end..

még a dallama is szar, nemhogy csúnya a csávó...

2012. jún. 6. 15:13
 1/7 anonim válasza:

Húúúúúúúúúúú, bakker de lányos hangja van.

Ez biztos bu.zi.Ha ez így megy tovább kipusztul a férfi heteró faj :(

2012. jún. 6. 15:17
 2/7 anonim válasza:
nem a kérdés és a témája gáz.
2012. jún. 6. 15:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz mivel nem is szexi , egyrészt ez a zene nem arról szól, másrészt ez a fiú max a fiúknak(homiknak)szexi mivel ő is az, az már a te saját dolgod , h maga a zene tetszik -e.
2012. jún. 6. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy ráakadtál ilyesmire.
2012. jún. 6. 15:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Kíváncsi lennék mi féle kisebbség komplexusos emberke vagy, ha itt vársz erősítést, mert nekem valami nem tetszik.

Egyszerűen csak kerüld ki és ne foglalkozz vele, nem értem miért olyan nehéz ez. Mellesleg a fent említett emberke valóban homoszexuális, amihez nem hiszem, hogy bármi közötök lenne. A kinézete meg egy dolog, hogy neked nem tetszik, nyilván nem kell, hogy mindenkinek tetszen, de a hangját nem hinném, hogy bárkinek is joga van kritizálni, nem kell, hogy tetszen a hangszíne, de aki ekkora hangokat képes kiénekelni (ami mégha valóban ebben a számban nem is nyilvánul meg) az nem szar énekes.

2012. jún. 6. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:
ui: Elég nagyot nevettem azon, hogy lányos hangja van. Kérdem én, hallottál te már nőt énekelni?:D
2012. jún. 6. 16:42
 7/7 AncsA(6)3 ***** válasza:

Oké én most hivatalsan is megvédem Adam-et!!!!

Egyálltalán nem gáz, hogy nem tartod szexinek, csak nem kell hangoztatni. Ha nem szereted nem értem, hogy miért kerestél rá, és linkelted be.

Hidd el millió rajongója van és el is ért valamit.

Én igenis imádom, sőt szexinek is tarom, és a LEGKEVÉSBÉ SEM érdekel, hogy meleg a csávó.

Egy jó ember gyönyörű hanggal, csak hallgass meg tőle másokat is, ha nem hiszed el.

2012. jún. 6. 22:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!