Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok, Friderikusz...

Mit gondoltok, Friderikusz Sándor mennyire meleg?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 16:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%
hát gyakorlatilag Fridi a legőszintébb ember akit ismerek, ha azt mondja nem meleg, akkor nem az.
2010. szept. 22. 21:29
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

"hát gyakorlatilag Fridi a legőszintébb ember akit ismerek, ha azt mondja nem meleg, akkor nem az."

xD wáá akkor milyen ***** hazug az egész világ, ha ő még a legőszintébb... :D ez a válasz azért nagyon ottvan. xD

2010. okt. 3. 18:54
 13/21 anonim ***** válasza:
37%
én eddig azt hittem hogy bevallotta,meg felvállalja meg minden, mert egyértelműen az, le sem tagadhatná. de ha nem az akkor is utálnám a dagadt vén köcsög fejét, hogy beszopja magát mindenhova
2010. okt. 13. 16:54
 14/21 anonim ***** válasza:
57%

kEDVES AKÁRKI AKI EZT ÍRTAD"én eddig azt hittem hogy bevallotta,meg felvállalja meg minden, mert egyértelműen az, le sem tagadhatná. de ha nem az akkor is utálnám a dagadt vén köcsög fejét, hogy beszopja magát mindenhova"

Kívánom légy olyan sikeres mint ő és akkor nem fogsz ilyeneket írni!!!

2010. nov. 23. 17:35
 15/21 anonim ***** válasza:
30%
Sándor úr ha olvassa ne keseredjen el és mégcsak egy kis düh se legyen!Itt sokan nem tudják mit beszélnek.Irigyek önre és kész.Én tisztelem önt és még sokan vagyunbk így ezzel.Erőt és egészséget és sok jót kívánok tiszta szívből önnek!!!!!
2010. nov. 23. 17:38
 16/21 anonim ***** válasza:
43%
Köszönöm a lepontozást.De inkább legyek lepontozva mint hogy hagyjam a hazugságot meg az emberek bántását.
2010. nov. 26. 11:18
 17/21 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ez baromira az ő magánügye. Jobb lenne, ha inkább a tetteivel foglalkoznátok. Azok meg önmagukért beszélnek. Kár, hogy kevés ilyen ember van a világon.
2010. dec. 19. 15:06
 18/21 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem legalább biszex az ipse, vagy langyi-bangyi. :D
2011. jan. 4. 11:18
 19/21 anonim ***** válasza:
73%
Nem meleg. "Végül, az utolsó ablak mögött egy gyönyörű szőke hajú lány áll; róla az derül ki, hogy akár Friderikusz gyermeke is lehetett volna. Bizony, ő Anna, Sándor diákkori nagy szerelmének, Kiss Mariannak az immár 20 éves lánya. Végszóra maga Mariann is megérkezik, s lám, a karján egy csecsemőt hoz; bizony, Mariann mára már nagymama, s a baba az unokája, Anna kisfia, s a neve - vajon miféle nosztalgiából? - Sándor! Friderikusz és Mariann meghatottan idézik fel a diákkori románc részleteit, s végül nem állják meg: nem törődvén a közönséggel, a kamerákkal, egy igazi csókot váltanak, éppúgy, mint régen. "
2011. márc. 26. 14:21
 20/21 anonim válasza:
Csőbuz1
2012. jan. 30. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!