Friderikusz Sándor homoszexuális?
"Csonka Pici tényleg az, bizonyos szolgáltatásokat is szokott kérni magának...
Nem tudom akkor miért nem vállalják fel, Amerikában egyre több színész jelenti be hogy az."
Minek vállalja fel és legyen képmutató??!!
Ezek szerint most nekem is ki kell jelentenem, mert KÖTELEZŐ, hogy heteró vagyok...Ez számomra teljesen diszkriminatív...Persze, ha vkire buksz és azért várod el, hogy megmondja melyik nemhez vonzódik, és érdekel, hogy van-e nálad esélye, akkor az rendben van, de ne kelljen már mindenkinek kötelezően megmondani, hogy homo vagy heteró-e...
"Ha valami így kezdődik, azt zsigerből nem hiszem el."
És ki kérte, hogy hidd el? Én csak elmondtam azt, ami a 90-es években volt P L E T Y K A ! Itt zömében olyan fiatalok vannak, akiknek csak emlékfoszlányuk van a 90-es évekről, ezért osztottam meg mindenkivel, hogy akkor mi terjedt szájról szájra. Nem állítottam, hogy igaz.
Pontosan P L E T Y K A ! Ha a 0.000000000000000000000000001%-a igaz, akkor az már csoda...
- Sanyi bácsi, be kell vallanom valamit...
- Mondjad bogyókám.
- Az a helyzet hogy meleg vagyok.
- Hmmm... van több évtizedes műsorvezetői tapasztalatod és vaskos svejci bankszámlád, pár lakásod-autód-nyaralód?
- Nem, nincsen.
- Akkor nem meleg vagy hanem csak egy kis bvzi.
De tudja mindenki a tutit!
Ez a betegség! Az ezzel való foglalkozás!
Egyébként hetero.. vagyok és szánakozom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!