Mikor lesz Michael Jackson temetése?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 13:28
11/18 anonim válasza:
én úgy tudom nyilvános ravatálja lessz vasárnap
12/18 anonim válasza:
én csak annyit hallottam,hogy a ravatalja vasárnap lesz.ja és nagyon szép koporsóba temetik,úgyhogy legalább kényelmes lesz szegénykémnek.nézzétek meg...
13/18 anonim válasza:
Details about the Michael Jackson Funeral:
Date: July 7, 2009
Time: 10:00 am
Place: Staples Center
14/18 anonim válasza:
hát én rajongója voltam jackonak,de sajna elment tőlünk!!szeretném megnézni tv ben a temetést!azért nemojjan ember volt mint jimmy!! de szeretnék értesülni hogy mikor lessz.
15/18 anonim válasza:
Okosok!
A megemlékezés és temetés nem ugyanaz!!!!!
Szept.3-án lesz és nem Neverland-on!
16/18 anonim válasza:
Már eltemették szeptember 3.án(csütörtökön)Los Angelesben,a Forest Lawn temetőben.Helyi idő szerint este 7kor.
Nyugodj békében Drága Michael!!
17/18 anonim válasza:
Sziasztok!
Sokan mondanak ezt-azt...
Ja és ez most nem a témához fog kapcsolódni,de láttam,hogy előttem valaki azt írta:JACKO
Ez egy gúnynév volt Michael Jackson életébe.
Az angol ,,őrült" szóból lett ez a név...
Aki nagy rajongója,ne használja a Jacko nevet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!