Michael Jackson tényleg Michael Jackson volt? Tényleg májköldzsekszonnak kell a nevét ejteni?
Figyelt kérdés
Nem unjátok még a sok májköldzsekszonos kérdést? Michael Jackson evett? Michael Jackson vett levegőt? Ha megfordítom a nevét, akkor Jackson Michael és visszafelé olvasva Leachim Noskcaj? Fel fog valaha támadni? Szerette a barnalisztet? Megkóstolta-e már valaha a töltött káposztát? Voltak testvérei? Anya szülte vagy egy lombikban nevelték?2009. jún. 28. 15:27
1/13 anonim válasza:
En szerettem ot (bar kerdest nem tettem fel rola), es gyaszolom, de ezen most nagyon rohogok. :D
2/13 anonim válasza:
Én sem tettem fel kérdést róla,pedig a kedvenceim közé tartozott és tartozik most is! :)
3/13 anonim válasza:
Légyszi ne kritizáld Jackot, szerettuk ot, és ezért kérdezunk róla... Ez az oldal amúgy is arra van!
4/13 anonim válasza:
hagyd békén Jecko-t!!és az igazi rajongó nem nevet ilyenen!R.I.P. Michael Jackson
5/13 anonim válasza:
naa most mért bántod? jó igaz hogy minden 2. kérdés róla szól, de szerintem nembaj. én is nagyon szeret(t)em. RIP.
6/13 anonim válasza:
Most mér kell Jajcot kritizálnod...és különben is mit érdekel, hogy ki mit kérdez? Meghalt...nyugi egy hét mulva nem kell stresszelned emiatt...de akik szeretik és szerették azok érdeklődnek iránta...ja és 9 tesója volt...XD
Nyugodjon békében a popkirály!!!
7/13 anonim válasza:
8 tesója volt, 9-en voltak tesók... téged nagyon félreinformáltak! :)
8/13 anonim válasza:
XD bocs a kis csusztatásért
I'm sorry:P
9/13 anonim válasza:
1. vagyok, a kerdezo nem MJ-t kritizalta, hanem azokat, akik hatezerszer is felteszik azokat a kerdeseket, amik mar egyszer voltak, csak azert, mert sajnalatos modon az illeto meghalt. Ez a kerdes mero ironia, es nekem ez bejon. Lehet lepontozni, ettol en meg nem fogom kevesbe szeretni a popkiraly zenejet.
10/13 anonim válasza:
Mert szerették és kíváncsiak rá.... Ennyi. Elment a király, ennyi szerintem minimum jár neki hogy beszéljünk róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!