Melyik magyar sztárral (lehet bulvár, színész, tévés vagy bármi) olvasnál szívesen interjút és mivel kapcsolatban?
Egy sztárokat,ismert közéleti személyiségeket faggató interjúsorozatot szeretnék indítani egy ismertebb regionális portálon, ezért szeretném felmérni, ki iránt mutatkozik érdeklődés és milyen témában...
Sürgős!
Zentai Márk.
Mit csinál mostanság? Tervezi-e, hogy vissza tér a zenei pályára... Ilyesmikre lennék én kíváncsi : )
Mindenképpen "komoly" emberekkel, enm ilyen egyszeri celebekkel. Lehet színész, énekes...stb. Pl. Bodrogi Gyulát nagyon szeretem. Aztán Zoránnal, Koncz Zsuzsával, Dolhai Attilával, Göncz Árpáddal, Beliczai Balázzsal, KAP-pal... elég széles a skála.
A mélyinterjúkat szeretem a legjobban. A koncerteknek, fellépéseknek á is utána tudok nézni, de pl. hogy hogyan látja a világot, mit tart fontosnak, mi a véleménye a társadalomról, kapcsolatokról, szerelemről, barátságról, hitről...stb., ezt csak egy jó beszélgetésből lehet igazán megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!