Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ezen a képen tök jól néz ki...

Ezen a képen tök jól néz ki Jacko, nem?

Figyelt kérdés
[link]
2009. jún. 27. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Kicsit nőies.. Dehát sokkal jobb kép, mint a többi. Szegény eléggé elcsúfította magát.
2009. jún. 27. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Én nekem mindig tetszett,még gyerekként is imàdnivalo volt.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hEgGwEUbclo&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hEgGwEUbclo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

2009. jún. 27. 21:02
 3/11 anonim válasza:
89%
Neki a nyolcvanas években diagnosztizáltak egy ritka betegséget: pigmenthiányt. Így kifehéredett...
2009. jún. 27. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Igen, jól néz ki! De én láttam róla jobb képet is...

És képzeld el, csak most, ahogy meghalt és nézegettem a videóklippjeit, most jottem rá, hogy elég szép volt.. Vagyis nekem tetszik..

2009. jún. 27. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég jól néz ki ezen a képen. Nekem sokkal jobban tetszett így kicsit sötétebb árnyalattal, mint hófehéren
2009. jún. 28. 10:07
 6/11 anonim válasza:
100%
Szerintem ebben a korszakában volt a legszebb.
2009. jún. 28. 17:50
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Itt azért már túl volt egy(néhány) arcplasztikán. Hallottam valahol, hogy azt kérte, hogy Diana Rosshoz hasonlóra műtsék az arcát. Nekem ennyire femininen már nem tetszik, de nagyon jó embernek tartom és kár, hogy annyira tönkrement a végére.
2009. júl. 22. 18:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
háát énis ígyvagyok vele,hogy msot jöttem rá hogy milyen jól nézett ki :) amúgy szeerintem aranyos kép...még az arcplasztikák ellenére is :P csak a végére ne tette volna magát ennyire tönkre :S
2009. júl. 22. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:

"egy árnyalattal sötétebben" XD te aztán tudol fogalmazni!

am. igen, ezen a képen egész helyes JACKSON! de a legjobb szerintem a black or white-ban volt!!

2010. febr. 15. 10:43
 10/11 anonim ***** válasza:
sztem itt is édes, de akkor sem Jacko, kérlek téged is... bár nekem a 2002-es "formája" sokkal jobban tetszett... :)
2010. jún. 3. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!