Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Micheal Jackson annak idején...

Micheal Jackson annak idején miért operálta át magát fehérré?

Figyelt kérdés
nem értem, nem akart fekete bőrű lenni de hát nem mindegy?? hogy black or white?
2009. jún. 26. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%

White Pride

World Wide!

2009. jún. 26. 13:25
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
A nyolcvanas években vitiligót állapítottak meg nála, ami egy bőrbetegség. Teljesen tönkreteszi a bőr pigmentációját, és csúnya, fehét foltok lesznek rajtad. Neki sajnos elég gyors és súlyos lefolyású volt a betegsége, így egyszerűbbnek tartotta, ha az egész bőrét kifehérítik.
2009. jún. 26. 13:43
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Ez a vitiligó csak kitaláció volt én úgy tudom, nem volt semmi baja, egyszerűen csak fehér akart lenni és pénze is volt hozzá.
2009. jún. 26. 14:01
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

A vitiligó alattomos betegség,egyik ismerősömnek is ez van,neki születésétől és foltokban,bár tényleg nem hőfehér a bőre.

Jackonak is ez a betegsége volt,nos,nemtudom és nem is értem,hogy tudták ennyire kiszívni szegényből a pigmenteket,mert végül úgy nézettki mint egy albínó,bár ez még mindig jobb mint a vitiligó szín,arra ha még szolizik is úgy nézhetett volna ki mint egy felhígított de tényleg nagyon híg kakaó...melyik az esztétikusabb?Inkább az albínó

2009. jún. 26. 14:46
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

-Én mindig is ugy tudtam hogy azért akart fehér lenni,mert a karrierje(ö szerinte)ezt megkövetelte.

Ugy gondolta,csak akkor lesz igazi nagy sztàr ha nem fekete a böre.

Nos hogy mi az igazsàg,azt csak ö maga tudhatja.

De szerintem akàrmilyen szinü is lett volna a böre,akkor is nagy sztàr lett volna.

2009. jún. 26. 15:24
 6/12 anonim ***** válasza:
39%
Én azt hittem hogy csak azért lett fehér,mert sok volt a rasszista körülötte!
2009. jún. 26. 18:10
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
És most derült ki,hogy azért lett fehér mert minél inkább különbözni akart elmebeteg apjától...
2009. jún. 26. 20:53
 8/12 anonim ***** válasza:
30%
Nem akart hasonlítani az apjára...
2009. jún. 26. 21:20
 9/12 anonim válasza:
42%
Az apja miatt.
2009. jún. 27. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
vitiligo...láttam olyan képeket ahol még csak foltokban látszik.
2009. júl. 16. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!