A nyolcvanas években vitiligót állapítottak meg nála, ami egy bőrbetegség. Teljesen tönkreteszi a bőr pigmentációját, és csúnya, fehét foltok lesznek rajtad. Neki sajnos elég gyors és súlyos lefolyású volt a betegsége, így egyszerűbbnek tartotta, ha az egész bőrét kifehérítik.
2009. jún. 26. 13:43
3/12 anonim válasza:
Ez a vitiligó csak kitaláció volt én úgy tudom, nem volt semmi baja, egyszerűen csak fehér akart lenni és pénze is volt hozzá.
2009. jún. 26. 14:01
4/12 anonim válasza:
A vitiligó alattomos betegség,egyik ismerősömnek is ez van,neki születésétől és foltokban,bár tényleg nem hőfehér a bőre.
Jackonak is ez a betegsége volt,nos,nemtudom és nem is értem,hogy tudták ennyire kiszívni szegényből a pigmenteket,mert végül úgy nézettki mint egy albínó,bár ez még mindig jobb mint a vitiligó szín,arra ha még szolizik is úgy nézhetett volna ki mint egy felhígított de tényleg nagyon híg kakaó...melyik az esztétikusabb?Inkább az albínó
2009. jún. 26. 14:46
5/12 anonim válasza:
-Én mindig is ugy tudtam hogy azért akart fehér lenni,mert a karrierje(ö szerinte)ezt megkövetelte.
Ugy gondolta,csak akkor lesz igazi nagy sztàr ha nem fekete a böre.
Nos hogy mi az igazsàg,azt csak ö maga tudhatja.
De szerintem akàrmilyen szinü is lett volna a böre,akkor is nagy sztàr lett volna.
2009. jún. 26. 15:24
6/12 anonim válasza:
Én azt hittem hogy csak azért lett fehér,mert sok volt a rasszista körülötte!
2009. jún. 26. 18:10
7/12 anonim válasza:
És most derült ki,hogy azért lett fehér mert minél inkább különbözni akart elmebeteg apjától...
2009. jún. 26. 20:53
8/12 anonim válasza:
Nem akart hasonlítani az apjára...
2009. jún. 26. 21:20
9/12 anonim válasza:
Az apja miatt.
2009. jún. 27. 21:36
10/12 anonim válasza:
vitiligo...láttam olyan képeket ahol még csak foltokban látszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!