Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Bosszúállók: lányok, szerintet...

Bosszúállók: lányok, szerintetek ki a nyerő?

Figyelt kérdés

2012. máj. 8. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Scarlet Johanson.. Najó én fiú vagyok :P
2012. máj. 9. 02:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyértelmű: Loki!
2012. máj. 9. 10:09
 3/9 anonim ***** válasza:
És mi van Thorral? Azért ő se semmi :P
2012. máj. 9. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Thor!
2012. máj. 10. 07:54
 5/9 MP válasza:
Tony,Stewe és Loki^^
2012. máj. 12. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, mi ez a Loki-mánia? Biztos a haj teszi...
2012. máj. 13. 01:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Talán, de inkább a karakter. Tom Hiddlestont észre se venném az utcán de így mint Loki... ó anyám.. :)
2012. máj. 14. 14:30
 8/9 anonim válasza:
Tony és Loki :D Bár én inkább "bosszúállóként" szeretem őket, nem pedig civilként :D
2012. máj. 17. 17:31
 9/9 anonim válasza:
100%

Loki, de én nem csak a karakter, hanem a színész miatt is kedvelem. Tom Hiddleston a kedvencem, de nem csak külsőre, hanem személyiségileg is rendesnek találom. És bármikor észrevenném az utcán;)Persze a karakter is magával ragad. Nagyon jól át lehet venni Loki problémáit, és érzéseit, én nagyszerűen tudtam vele azonosulni (ez azért kicsit ijesztő...)

Persze a többiek se rosszak:)

Thor nekem kicsit kemény, de rövid hajjal Chris Hemsworh nagyszerűen néz ki. Vasember a maga sajátos humorával és hatalmas egójával poénos karakter, Amerika Kapitány pedig az az igazi lovagias, a hazáért küzdő szépfiú. Nem az esetem.

2012. jún. 7. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!