Éden Máté barátnője hány éves? Nekem minimum 40-nek tűnt.
Figyelt kérdés
Ezzel amùgy nincs is gond csak meglepõdtem.
És kibékültek a mûsor utàn?
(azok a vàlaszok nem èrdekelnek h ki az az Èden Màtè stb...köszi)
2012. ápr. 25. 22:05
11/16 A kérdező kommentje:
Ezz nagyon durva haha:D na jólvan, ne turkáljunk mások életében, az ő dolguk,de az utóbbi időben nagyon ellenszenves lett Máté és rájöttem, hogy nem is olyan f@sza gyerek mint gondoltam, hanem egy kis s.ggfej:D
2012. máj. 9. 12:53
12/16 anonim válasza:
Én már rögtön az elején láttam benne a tüskét, aztán megkedveltem, és puff szépen elrontott mindent! Ennyit róla, balf*sz :D
13/16 anonim válasza:
Szerintem meg nem az Angéla. Angélának sokkal rekedtesebb hangja volt. Bár a kora stimmelne és anno Ő is szerette a jóval fiatalabb Bálintot, de szerintem akkor sem Ő.
Egyébkét meg válasz a kérdezőnek, mivel én 35 vagyok, tőlem biztos, hogy idősebb a Máté barátnője, 40 körülinek saccolom.
14/16 anonim válasza:
Utolsó: De igen, 100%! Hasonlítsd össze a régi és az 2012-es Angélát, a fru-fruja ugyan olyan seprű, a szemöldöke ugyan olyan forma, ugyan olyan ívben van kiszedve! És a szeme és az arca is hasonlít nagyon, ő az!!
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Tényleg Ő az!! Azt tudtam egy viasatos dolgozótól, hogy Zitának hívják, így kizárt, hogy Angéla legyen, csak nem akartam itt észt osztani, de így, hogy Te is megerősítetted, én is beszállok. Nem, nem Angéla, hanem ZITA. És valóban 40 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!