Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki szeretei Rihannát? Ha...

Ki szeretei Rihannát? Ha igen/nem miért? (magánélet, zene. S tb)

Figyelt kérdés

2012. ápr. 21. 11:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%

Én nem.

Mert kezd Lady Gagára hasonlítani. Tucatsztár lesz belőle. Ez a haj brutális, ahogy az öltözékei is. A zenéi egyre (enyhén kifejezve) sz.arabbak.

A viselkedése ku.rvás... Régen imédtam, most utálom.

2012. ápr. 21. 12:58
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

Én sem bírom.

Ribanckodik, ronda, folyton hülyén néz ki, zenéi eddig sem voltak valami komoly darabok, de most még azon is sikerül rontani.

2012. ápr. 21. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Nem szeretem, mert egyre rosszabb...
2012. ápr. 22. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
én szeretem hallgatni, bár a dalai nem sokat érnek.. pl. ott a rude boy az égvilágon nincsne semmi értelme, de az ember mégis elhallgatja. a magánélete nem érdekel, mert ha jó zenét csinálna mit számítana az hogy mit csinál szabadidejében. de igen azzal egyet értek hogy kezd elribanculni...és baj az hogy eszmélet veszélyesen él de hát az ő dolga...:D
2012. ápr. 22. 18:40
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

nagyon szeretem szerintem gyönyörű lány...

a szerényebb verzióját jobban bírtam mondjuk az SOS-es korszakba, a roksztár stílusa meg ez a kemény csajszis figura nem jött be egyáltalán most viszont eléggé kikupálódott újra, igaz sokat iszik meg minden de én bízom benne hogy lassan visszanyeri a régi önmagát :D:D

Amúgy az rnb típusú számait nagyon szeretem valamik nagyon popposra sikerült ugyan de úgyis meghallgatom :D:D

2012. ápr. 22. 23:27
 6/11 A kérdező kommentje:
ha nem érdekel a magánélet, akkor nem mindegy, hogy ribancosabb?Mármint.. az az ő dolga.
2012. ápr. 23. 06:48
 7/11 anonim ***** válasza:

A zenéi sz@arak... A Man Down-ban olyan egyhangúan énekel, hogy fáj a fejem tőle. Nincs semmi élet a hangjában. Most ha összehasonlítanánk egy Britney Spearsel, egy Katy Perryvel vagy egy Adele-el, akkor hallani lehet, hogy az utóbbi sztároknak színesebb a hangjuk.

Szóval hnyok Rihanna hangjától. Az Unfaithful-SOS-Don't Stop The Music-os korszaka volt a legjobb

2012. ápr. 24. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

A zenéi sz@arak... A Man Down-ban olyan egyhangúan énekel, hogy fáj a fejem tőle. Nincs semmi élet a hangjában. Most ha összehasonlítanánk egy Britney Spearsel, egy Katy Perryvel vagy egy Adele-el, akkor hallani lehet, hogy az utóbbi sztároknak színesebb a hangjuk.

Szóval hányok Rihanna hangjától. Az Unfaithful-SOS-Don't Stop The Music-os korszaka volt a legjobb

2012. ápr. 24. 19:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Britney playback-el...De amúgy vannak olyan dalok amik egyhangúak...Ismerek több olyat és tök jók.De nem vissza pofázni akarok :DD
2012. ápr. 25. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:

szerintem meg Rihannának tök dögös hangja van nekem nagyon tetszik :D hallgasd meg itt:

http://www.youtube.com/watch?v=865jJ5poeIE

kicsit régi videó, de legalább hallani, hogy milyen erőteljes hangja van, nem úgy mint pl Katynek vagy Avrilnek. Lehet hogy néha kicsit hamis, de a hangszínéről akkor sem vitatkoznék, kib@szott jó hangja van szerintem :D:D:D

2012. ápr. 26. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!