Nektek bejön? (kép)
Figyelt kérdés
Ha nem, miért nem? csak azért mert divat utálni őt?
de komolyan kérdezem, az a baj h szép, ápolt a külseje...?
2012. ápr. 17. 00:14
1/24 anonim válasza:
nekem bejönne: ha kivenné a 2 ronda fülbevalóját
és ha idősebb lenne pár évvel
amúgy meg szerintem nagyon helyes arca van
22l
2/24 anonim válasza:
Háát én nem azért utálom őt,mert divat utálni! Hanem pl: a hangjától a plafonra mászok,a kinézetétől hányingerem lessz,sajnos nemtehetek róla,nemszeretem a lányos kinézetű faszikat...undorodom tőlük :)
4/24 anonim válasza:
Nemá!
Nem divatból utálom, amúgy nem is utálom, csak egy kis pö-csnek tartom. Tipikus szépfiúcska, szörnyű.
6/24 anonim válasza:
Rendesen hányingerem lett. Az ilyen képekhez szokták odaírni, hogy gyengeidegzetűeknek nem ajánlott, vagy hasonlót, nem? :D
7/24 anonim válasza:
Nem jön be, mert nem természetes. A fülbevaló alapból elrontja, plusz ezen a képen még úgy is néz ki, mintha túl lenne "tökéletesítve". Látszik, hogy baromira elő lett készítve a fotóhoz és pont ez rontja el...
8/24 anonim válasza:
undorító a külseje, a stílusa, a hangja, minden....
még csak az arca sem helyes szerintem.
bottal se kategória...
18/L
10/24 anonim válasza:
Látszik hogy a képhez "hozzányúltak"!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!