Véleményed Loláról? Szted milyen a hangja, szép- e stb.
Figyelt kérdés
[ Láttam, hogy annyi " híreségről " volt itt szó, gondoltal Lolácskáról is essen szó :D ]
Szted milyen a hangja, szép- e stb..
nem csak fiúk véleményére várok :P
2009. jún. 19. 18:40
11/15 anonim válasza:
A 2 táncosfiúja jól néz ki;) Ő elmegy..
12/15 anonim válasza:
átlagos. semmi extra nincs benne.. a számai meg unalmasak és majdnem egyformák.
13/15 anonim válasza:
Nekem ő a kedvencem, és ezen a tényen kívül is őt tartom a legjobb és legnormálisabb magyar énekesnőnek. Nem tipikus Vivás sztárocska, kitűnik közülük, nincs magától elszállva. A dalai nem unalmasak, szinte mindegyiket imádom. A zenei stílusa a normális pop, pop-rock, és rock között mozgott, megmutatva azt, hogy nem kell nekünk Lady Gaga. A hangja nagyon gyönyörű, de folyamatosan képzi. Mellékesen: nem holmi kiscsaj vagyok, hanem 22 éves fiú.
14/15 anonim válasza:
Egyetértek, a Viváról szinte ő az egyetlen normális hazai énekes, akinek normális zenei stílusa volt. Javarészt valóban romantikus dalai vannak, de erre vevő a nép. Viszont Lolának van nagyon szép karácsonyi és drámai dala is. Lolát hallgasson a nép SP helyett.
15/15 anonim válasza:
Jaja nekem is ő a kedvencem! szép és jók a számai is!imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!