Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi tetszik a mai fiatalságnak...

Mi tetszik a mai fiatalságnak az Anti Fitness Club énekesein?

Figyelt kérdés
szét van bökve a fejük mindenféle fémmel, a hajuk az arcukba lóg, az énekes sárc állandóan azt tűrögeti, mert nem lát tőle, olyan vékonyak mint egy fogpiszkáló..hol van ezekben a FÉRFIASSÁG??????
2009. jún. 18. 16:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%

Én személy szerint nagyon rühellem... elnézést mindenkitől.

De tényleg. Hányok tőlük.

L/13

2009. jún. 18. 16:52
 2/23 anonim ***** válasza:
81%
Pont azért, mert kislányok még. Majd kinövik. Anno nekem is bejött a tokio hotel nyomiság énekese, ma már hányni tudnék az összes olyan fazontól..na meg ez a divat a 16 éves fiúknál..minél b*zisabbak legyünk! És a sok kislánynak tetszik..a média hatása is valahol szerintem. Pár év és elmúlik szerintem. :)
2009. jún. 18. 16:53
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
Divat. Majd kinövik.
2009. jún. 18. 17:15
 4/23 A kérdező kommentje:

várom a meggyőző, érvelő válaszokat a rajongóktól !! :) komolyan, mondjátok már el, hogy mi olyan húúúdecuki bennük???? :D

köszönöm az eddigi válaszokat:)

2009. jún. 18. 17:20
 5/23 anonim ***** válasza:
83%

Én speciel megrémülök az ilyen lányos fiúktól, olyan undorító, hogy ki vannak festve! Több a kence rajtuk, mint a cicababákon :D

Félek a rockerektől, brutális az a tekintet, az acélbetétes cipő, az a sok lánc.. :S

Hülyét kapok a lógógatyás rapperektől.. Botrány számomra, ahogy azok kinéznek..

Egy pasi legyen divatos, és tudja a saját ruhaméreteit! :) Ne préselje magát kisebb ruhákba, de ne is vegyen fel 5 számmal nagyobb cuccokat!

* a 'divatos' szót nem szó szerint értem, de legyen tisztában azzal, mit is hordunk manapság.. Persze mindenkinek más a stílusa, legyünk egyéniségek!

Elnézést azoktól, akik esetleg magukra ismertek, a jelenlévők ugyebár mindig kivételt képeznek... :P :)

2009. jún. 18. 21:08
 6/23 anonim ***** válasza:
50%

Soha nem voltam magyar zene rajongó, de a rock zenét mindig is szerettem és szeretem.

Mikor berobbant az AFC egyáltalán nem érdekelt....aztán egy ismerősöm átküldött tőlük egy lassú számot meghallgattam és akkor megváltozott valami.

A számaik szívhez szólóak, van mondanivalójuk....sokan azért nem szeretik őket, mert a kinézetük...és akkor mi van?!Nem azt kell nézni hogyan néznek ki, hanem azt, hogy szívből csinálják azt amit!Imádom őket!

Lényegében ennyi:)

21/L

2009. jún. 18. 21:28
 7/23 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem rettentően gáz. Egyszerűen szánalom ahogy kinéznek. Nekem nem a zenéjükkel van gondom, mert bevallom őszintén még egyet sem hallottam, de minek kell így kinézni.
2009. jún. 18. 21:48
 8/23 anonim ***** válasza:
58%

Az hogy melegek, és úgy festik magukat mint a k.rvák... Én csaj vagyok de semmi pénzért nem festeném így ki magam!

Valószívuleg az tetszik bennuk a tinilányoknak, hogy egyutt sminkelhetnének, csajoskodnának egyutt :D

Én is fiatal vagyok még, de engem a hányinger keringet toluk!

2009. jún. 19. 21:27
 9/23 anonim ***** válasza:
42%
Én a zenéjükért szeretem őket... Türelmesek a rajongókkal, kedvesek, szimpik... Nekem a külsejük is tetszik, nem tudok érvelni, hogy miért, egyszerűen megfogott :D
2009. jún. 24. 12:20
 10/23 anonim ***** válasza:
40%
Én is a zenéjükért szeretem őket!!! A bandából nekem leginkább Tomi tetszik,de ő sem annyira,mert nekem sem jön be az,hogy állandóan türögeti a haját,meg hogy annyira vékony....a hagja nagyon jó,és a zenéjük is!! :D
2009. júl. 4. 09:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!