Mi tetszik a mai fiatalságnak az Anti Fitness Club énekesein?
Én személy szerint nagyon rühellem... elnézést mindenkitől.
De tényleg. Hányok tőlük.
L/13
várom a meggyőző, érvelő válaszokat a rajongóktól !! :) komolyan, mondjátok már el, hogy mi olyan húúúdecuki bennük???? :D
köszönöm az eddigi válaszokat:)
Én speciel megrémülök az ilyen lányos fiúktól, olyan undorító, hogy ki vannak festve! Több a kence rajtuk, mint a cicababákon :D
Félek a rockerektől, brutális az a tekintet, az acélbetétes cipő, az a sok lánc.. :S
Hülyét kapok a lógógatyás rapperektől.. Botrány számomra, ahogy azok kinéznek..
Egy pasi legyen divatos, és tudja a saját ruhaméreteit! :) Ne préselje magát kisebb ruhákba, de ne is vegyen fel 5 számmal nagyobb cuccokat!
* a 'divatos' szót nem szó szerint értem, de legyen tisztában azzal, mit is hordunk manapság.. Persze mindenkinek más a stílusa, legyünk egyéniségek!
Elnézést azoktól, akik esetleg magukra ismertek, a jelenlévők ugyebár mindig kivételt képeznek... :P :)
Soha nem voltam magyar zene rajongó, de a rock zenét mindig is szerettem és szeretem.
Mikor berobbant az AFC egyáltalán nem érdekelt....aztán egy ismerősöm átküldött tőlük egy lassú számot meghallgattam és akkor megváltozott valami.
A számaik szívhez szólóak, van mondanivalójuk....sokan azért nem szeretik őket, mert a kinézetük...és akkor mi van?!Nem azt kell nézni hogyan néznek ki, hanem azt, hogy szívből csinálják azt amit!Imádom őket!
Lényegében ennyi:)
21/L
Az hogy melegek, és úgy festik magukat mint a k.rvák... Én csaj vagyok de semmi pénzért nem festeném így ki magam!
Valószívuleg az tetszik bennuk a tinilányoknak, hogy egyutt sminkelhetnének, csajoskodnának egyutt :D
Én is fiatal vagyok még, de engem a hányinger keringet toluk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!