Szerintetek Slash jó pasi volt? (fiatalon vagy akár még most is)
Figyelt kérdés
és gyúrt vagy mitől lett olyan jó teste??2012. ápr. 11. 16:30
2/9 A kérdező kommentje:
A google a barátod beírod hogy young slash :))
2012. ápr. 11. 16:31
3/9 anonim válasza:
egyáltalán nem gyúrt! genetika. vagány pasas, szerintem sok nőnek bejött régen és talán most is. inkább a kiállása és a stílusa miatt szerintem
4/9 anonim válasza:
a rohadt cigit kiverném a szájából azért, de amúgy jó pasi
5/9 anonim válasza:
Nem tetszenek a színes bőrűek, de a zenéjüket szerettem anno.
6/9 anonim válasza:
Legjobb :D fiatalon is,most is jól néz ki,a gitárjátékáról még nem is beszélve
7/9 anonim válasza:
Szerintem Slash minden idők legjobban kinéző rockzenésze,persze izlések és pofonok van akinek bejön és van akinek nem. Én teljesen oda vagyok érte :)
S negyedik válaszoló hozzátenném,hogy Slash nem lenne Slash cigi és Jack Daniels nélkül. Imádom a pasit :)
15/L
8/9 anonim válasza:
egyébként gyúrt.sok interjúban elmondta h jártak kondizni.jo nem sokat.de jártak.ésigegen. istencsászáár :D..imádoom
9/9 anonim válasza:
Ú, szerintem még mindig nagyon jó pasi!!
http://www.youtube.com/watch?v=DdbatVq_E0k
A fején látszik kicsit, hogy sokat ivott (mondjuk azt is tegyük hozzá, hogy már 50 éves), de a teste...
Nekem ez az álomtest, ha férfiról van szó :)
Amúgy valószínűleg azért is kedvelem különösen, mert az egész egyéniségét meg a stílusát is nagyon-nagyon bírom!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!