Tonyónak a Moogból van most barátnője?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy úgy 2008-ban volt neki, de még mindig együtt vannak?2012. ápr. 10. 00:08
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ugyanazzal a lánnyal van-e még, de van neki. Kire gondoltál?
2/9 A kérdező kommentje:
Hú, hát nem tudom, hogy hívják, egyszer láttam őt egy régebbi koncerten.
És amúgy a mostani barátnőjével mióta van együtt? Mert, ha régebbtől, akkor lehet, hogy az az a lány, akit még én is láttam.
2012. ápr. 10. 12:04
3/9 anonim válasza:
Nem tudom mióta járnak, annyira nem vagyok jól informált, de amúgy azt hallottam, hogy akkortájt egy modell volt a barátnője. És elvileg ma van Tonyó szülinapja. :D
4/9 A kérdező kommentje:
Tényleg ma van neki? :DDD Én nem találtam róla semmi feljegyzést, de akkor boldogat neki. :D
Amúgy arról a modell barátnőjéről én is hallottam, de akkor most már nem vele van együtt?
2012. ápr. 10. 20:26
5/9 anonim válasza:
Hát azt nem tudom, hogy a két lány ugyanaz-e... Egyébként azt tudod, hogy a fiúk kiköltöztek Amerikába? :( És amúgy Tonyó- vagy Moog-fan vagy? :)
6/9 anonim válasza:
Kiköltöztek? Nem csak koncertezni mentek ki?
Amúgy én is a modellre emlékszem, de nem tudom most mi van, már nem vagyok annyira rajongó, mint voltam 3-4 éve. :/ :D
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy kiköltöztek,de azt mondták, hogy maximum egy évet lesznek csak kint. Amúgy meg Moog fan vagyok. :) Csak a magánéletükről alig tudok valamit.
2012. ápr. 11. 22:15
8/9 anonim válasza:
egy évhez képest még mindig nem jöttek haza .::(:(:(:(:(
9/9 anonim válasza:
Tonyo nem meleg? Tegnap voltam egy meleg buliban ahol ő volt a dj és nekem nagyon az jött le, és többször keringtek körülötte ilyen pletykák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!