David Beckham felesége sztár, vagy csak David által lett sztár?
Fuhh én meg arra emlékszem hogy mikor eljegyezték egymást (csomó újság címlepján pózoltak), Davidnek kiszőkített, kicsit hosszú haja volt, és még nézem is hogy milyen meleg benyomást kelt :)
Viktoria meg a kedvencem volt a Spice Girls-ből. Szerintem az 5 lány közül ő volt a legcsinosabb, alakra is, meg arcra is. Akkoriban ő volt a példaképem, imádtam. Amúgy én még most is kedvelem. Igaz már nem olyan szép, meg az a fancsali feje, meg az a sok plasztika, anorexia eléggé megcsúnyította, de még mindig azt a szép lányt látom benne. És igen, a házasságuk által lettek méginkább felkapottak.
:) Köszönöm:)
: D akkor lehet jó nagy marhaságot írtam, a gyerekei felvállalásáról is:D annyi kell:D egy kisit cink:):D De végülis vállalja Őket, csak hát azért nem abban a formában hogy leírtam:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!