Hogy lehet valaki ennyire gyönyörű?
2012. ápr. 2. 21:29
1/9 anonim válasza:
Mondjuk az a 6 kiló smink is segít rajta... Amúgy tényleg nem csúnya a Swift néni.
2/9 anonim válasza:
Smink.
Egyébként láttam már szebbet..
3/9 anonim válasza:
Hidd el, reggel, amikor felkel, ő sem így néz ki. Jó a sminkese, és a fotósa, aki remekül retusál.
6/9 anonim válasza:
Hát neked ez jön be. Engem ő meg sem érintett.
Valóban le van teljesen sminkelve, ami MINDEN bőrhibát elfed. Foltok, ragyák, szeplők. Nekem az orra, arcéle (picit széles arccsontja (picit oroszos,vagy északi típusú)) egyáltalán nem szép, és ez számomra gebe, csonti kategória.
Jó, olyan kislányos helyes, talán a szeme, ez a vakító kék.
Kifestett szempillákkal, sminkkel itthon a magyar lányok között különb szeműeket találsz!
Pláne ha fodrász-sminkes-profi öltöztető van, egy teljesen átlagos lány is tud így kinézni.
7/9 anonim válasza:
Én egyáltalán nem tartom őt szépnek... sőt engem kifejezetten idegesít az arcszerkezete.
8/9 Doruss válasza:
Szerintem is szép ezeken a képeken, de csak gondolj bele, milyen lehet smink, hajbelövés, pózolás nélkül. Hidd el, ő is csak átlagos.
9/9 anonim válasza:
10 kilo sminkel és photoshoppal -.- (sorry nem tom hogy irják xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!