Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mikor hagyták el Hugh Hefnert...

Mikor hagyták el Hugh Hefnert a barátnői (Bridget, Kendra, Hollie)?

Figyelt kérdés
Nagyon durva!Azt hittem ők szépen békében éldegélnek(sorozat alapján),mire kiderült,hogy Magyarország nagyon le van maradva,hiszen már régen szakítottak.Az igaz,hogy Hollie azért hagyta el Hefnert,mert nem tudtak gyermeket nemzeni?Mondjuk én ezen nem annyira csodálkozom,hisz Hef már bőven nagypapa,sőt dédapa korban van....
2009. jún. 15. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hollie Szeptember-Október környékén hagyta ott Hefnert, mert nem akarta elvenni őt, ráadásul gyerekük sem lehet. (mily meglepő...) Kendra rá 1-2 hónappal jelentette be távozását, ő már régóta randizgatott egy focistával, Hank Baskett-el. (most várják a közös gyereküket) Bridgetről nem tudok semmit, de már ő sincs a villában. Hefner is valószínűleg eladja a lapot, mert a válságnak és az internetes oldalaknak köszönhetően egyre kevesebben veszik a lapot. Az, hogy a lányok elhagyták volna Hefnert, szerintem hülyeség... Szerintem ki lettek dobva... Most őszintén? Miért hagynának el egy milliárdos "pasit"?
2009. jún. 15. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha elég pénzt elszipkáznak az öregtől,akkor lépnek.Egyébként szerintem egyszerűen szánalmas ez az egész "I love you,Hef" színjáték.Ha nem lenne milliomos a fószer,még lábtörlőnek se használták volna szegényt a csajok SOHA!
2009. jún. 15. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
azért Heff papát se kell félteni, vannak új csajai..
2009. jún. 15. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Holly nem Criss Angel-el jár?
2010. ápr. 6. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:

nem hoolly már szingi és a karrierjére koncentrál heff-nek meg van három új csaja 2 közülük iker és mindent megosztanak egymásal méh heff-et is.A másik egy csaj aki az újságok szerint az új holy bár ő azt mondta holly a régi ő(micsoda k...!bocsi aki kedveli de nekem nem nagyon szimpi!)és a fem3 leadta a kendra esküvőjét ahol holly és bridget volt a koszorúslány és akkor heff odament a pulthoz és azt kérdezte bridgettől:

-Itt vannak a legdögösebb koszoruslányok?

-igen-mondta bridget és aztán puszi

én személy szerint azt hittem akkor még holly is vele voltezekszerint nem?

2010. ápr. 12. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!