Hogyan tudnám dedikáltatni a képet?
Figyelt kérdés
Van egy fényképem egy amerikai szinésznőről és szeretném hogyha dedikálná de nem tudom, hogy kezdjek neki ennek az egésznek, www.fanmail.biz ezen az oldalon megvan a lakcíme de több is van gondolom az egyik az csak a rajongók levelei miatt van, de ha elküldöm a csomagot akkor írjak neki egy külön levelet is?( Mert ugye elég nagy bunkóság lenne csak úgy odaküldeni a képet, hogy "nesze dedikáld") És a postázási díjat is küldjem el a csomagban? (Mert ugye hogyha dedikálta a képet onnan ő adja fel a csomagot és azt is én fizetem). Ha valaki már dedikáltatott így képet annak nagyon megköszönném hogyha segíteni és részletesen leírná, hogy hogy tudnék nekiugrani ennek az egésznek. Előre is köszönöm.2012. márc. 25. 18:36
1/6 anonim válasza:
Én pár évvel ezelőtt Orlando Bloom-nak küldtem képet, és írtam mellé egy rövid kis levelet, hogy egy autogramot szeretnék kérni (és meg is köszöntem). Mellékeltem egy válaszborítékot, és vissza is kaptam aláírva.
Aztán hogy tényleg ő írta alá azt nem tudom, de reméljük. XD
2/6 A kérdező kommentje:
De pontosan mit írtál neki? És a visszafelé szállítást, hogy intézted el? Küldtél neki pénzt vagy hogy? És a címet honnan szerezted meg? Ezekre lennék kíváncsi, hálás lennék ha le tudnád írni.
2012. márc. 25. 18:56
3/6 anonim válasza:
A borítékba rakj bele egy másik borítékot, bélyeggel meg minden. Írj neki max. 2 sort.
4/6 anonim válasza:
Ezeket nem ők írják alá, van rá külön ember.
5/6 anonim válasza:
Nem külön ember, számítógép esetleg nyomda.
6/6 anonim válasza:
Nem úgy értem, hogy külön aláíró ember, hanem az ilyen "személyi asszisztens", aki sok egyéb mást is elintéz helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!