Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Britney-ről?

Mit gondoltok Britney-ről?

Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 12:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%

IMÁDOM!!! SZENZÁCIÓS!!!!

Nagyon jó minden amit csinál!!

NAGYON OTT VAN, ELVÉGRE IS Ő A POPHERCEGNŐ!!! :)

2010. júl. 7. 15:43
 22/26 anonim ***** válasza:
71%

A legfantasztikusabb előadó, akit valaha a hátán hordott a Földgolyó!!! Utánozhatatlan az imidzse, amin sajnos sokat rontott a menedzsmentje...bárcsak egyszer személyesen is találkoznék vele!

BRITNEY IS THE BEST!

2010. júl. 20. 01:08
 23/26 anonim ***** válasza:
74%
én is IMÁDOM de akik elitélik amiért ilyen züllött lett gondoljanak már bele hogy neki milyen nehéz lehet.. a boltba se mehetsz le müzliért 600 kamera és újságíró nélkül így hát nem csodálom hogy kikészült. de összeszedte magát.. nagyjából és az új számai is nagyon jók szerintem.
2010. aug. 13. 15:40
 24/26 anonim ***** válasza:
74%
Azt en sem ertem, hogy miert lenne zullott. Egy hetkoznapi embert, ha kamerak kovetnek mindenhova, kizart, hogy nem talalnak kifogasolni valot az eleteben, ha hibat akarnak keresni benne. Mindenkiben van hiba, Britney sem tokeletes. Annyi a kulonbseg kozte, hogy egy jaszberenyi atlag anyarol nem keszul foto, ahogy epp nem a legjobban banik a gyerekevel, mikor az torka szakadtabol uvolt egy szelet csokiert. En nem lennek Britney. Szerintem nem konnyu az elete. Allando megfelelesi kenyszer alatt van. Ha elfingja magat, mar 5 perc mulva az egesz vilag tudja.
2010. aug. 13. 16:48
 25/26 anonim ***** válasza:

csodálom azt hogy kimászott a gödörből,volt egy időszak 2007-2008 között amikor szinte biztos voltam benne hogy öngyilkos lesz.de szerencsére tévedtem,meggyógyult.elismerem hogy nem ő a legtehetségesebb énekesnő,de mégis van benne valami,ami miatt ő a kedvencem.a kisugárzása,személyisége.tudom,hogy nem ismerem,de sok interjút meg ilyeneket láttam vele,amikből le tudtam vonni a következtetést.aki meg azt mondja hogy nincs hangja,annak javaslom hogy keressen rá pár gyerekkori videójára a neten,és azután ugasson.

puszi (:

2010. okt. 5. 13:10
 26/26 anonim ***** válasza:
nagyon szeretem a zenéit, és nagy kedvencem azóta, hogy sikeres lett, ami már jó pár éve volt. 3 koncertjén volt szerencsém ott lenni, és nekem nagy élmény volt.
2010. okt. 25. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!