Nem pofátlan ez a Friderikusz?
Figyelt kérdés
tavalyi megasztár alatt oda vissza fikázta a konkurencia csatornát,azaz az RTL Klubbot,erre mit látok? át igazolt legyen ön is milliomos műsorvezetőnek :D de nagy genyó.2012. febr. 20. 19:40
2/8 A kérdező kommentje:
nem nyert,de lásd nem vagyok ge*ci még egyet tippelhetsz.
2012. febr. 20. 19:50
4/8 A kérdező kommentje:
de miért nőies ez a kérdés? férfi nem mondhat véleményt,őt nem érdekelhetné a tévé s műsorvezetői? távol áll tőlem minden ami nőies vagy bu*zis dolog,szerintem ez nem az.
2012. febr. 20. 20:08
5/8 anonim válasza:
Ez a fajta kétszínűség a siker elengedhetetlen "kelléke" egy közszereplőnél (meg úgy általában mindenkinél...). Amúgy meg pénz beszél: Ha Vágó 25 millát kér, Fridi meg beéri 20 millával is, akkor Fridi lesz a nyerő, akárhogy is fikázta korábban a csatornát.
7/8 anonim válasza:
Ez nem genyóság szerintem, sokan megcsinálták. Média média, nekik a megélhetésük, engem se érdekelne a csatorna. Nyilván elfogadja, az egyikben csak egy zsűri volt, hetente egyszer, itt meg naponta lesz műsorvezető. Ne legyünk álszentek. Te nem mennél egy másik céghez dolgozni, sokkal jobb pozicióba, sokkal nagyobb fizetésért? Dehogynem. Nekik is, ez munka, megélhetés, ez számít. A csatorna nem a felesége, hogy ne csalja meg.
8/8 anonim válasza:
na erre mondok egy 7köznapi példát
utáltam világ életemben a Tescot, nem ecsetelem miért..
3 hónapja ott dolgozom.
hogy miért?
kettőt találhatsz..
:D
Én nem ítélem el Fridit és remélem h nem teszi tönkre a Legyen Ön is milliomost hanem korrektül vezeti majd.
szeretem azt a műsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!