Mi van mostanában Oláh Ibolyával?
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 11:56
1/10 anonim válasza:
Kit érdekel? Büdös cigány! Remélem sose viszi az életben semmire és a süllyesztőbe kerül a többi barommal együtt.
2/10 A kérdező kommentje:
Te idiota mit képzelsz magadrol?
Gondolom te is csak egy kis hernyo vagy
2009. jún. 5. 14:10
3/10 anonim válasza:
ja és még annyit h bisztos h töbre viszi/vitte mint te!
irigy kutya!
4/10 anonim válasza:
ÓÓóó te is is BISZTOS H TÖBRE viszed :D :D Főleg a kitanult agyaddal! Nekem a hátam mögött két diploma van, hát neked? A putri? :D
5/10 A kérdező kommentje:
A kérdést nem rasszizmust kiélni vàgyoknak tettem fel!
Légyszives ne itt vitassàtok meg a dolgaitokat.
Ha a kérdésemre nincs vàlaszotok,akkor ne koptassàtok a szàmitogép billentyüzeteit,akàr diplomäs akàr földmüves emberek vagytok.
2009. jún. 5. 18:12
6/10 anonim válasza:
17:24-es: lehet, hogy két diplomád van, de a megnyilvánulásaid mutatják, hogy ettől nem lettél okos ember. Sok embernek van diplomája, mégis olyan előítéleteik vannak, mint neked.
Szerintem azért nem hallani róla, mert magánéleti problémái voltak a közelmúltban. Lehet, hogy nem akarja, hogy a bulvársajtó támadja.
7/10 anonim válasza:
16:55-ös :) ahogy a mellékelt ábra mutatja, a diplomátlan ember se lett okosabb, mégis kettőnk között az a különbség, hogy én még emlékszem arra a tantárgyra aminek a neve MAGYAR NYELVTAN. bruha.
8/10 anonim válasza:
16:57: ettől semmivel sem leszel jobb ember. Nekem is van két diplomám, mégsem hiszem magam okosabbnak azoknál, akiknek nincs. Lehet, hogy sokkal normálisabb felfogású, mint te, mert az tiszta sor, hogy rasszista vagy és azért írogatsz ide, mert itt akarod kiélni ezt, a való életben meg elfojtod az érzéseidet.
9/10 anonim válasza:
Lehetne a kérdésre válaszolni,mert engem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!