Igen, ez mind szép és jó amit ideírtatok (én személy szerint csak Billie Joe történetét ismerem), de nem gondoljátok hogy egy kicsit eltértetek a témától?? Nem arról van szó, hogy ki a jobb ember (nem azt mondom hogy nem ez a fontos!!) hanem hogy külsőleg ki néz ki jobban><
2013. jan. 12. 20:55
43/54 anonim válasza:
de ígyis-úgyis Billie Joe:D épp az a lényege h nemcsak kívül,belül is tökéletes:DD és hát oké....mondjuk ismerjül el h Jared is helyes és mondjuk őis jó ember de azért mégiscsak...elkell ismerni h Billie Joe és kész:33
2013. jan. 14. 17:29
44/54 anonim válasza:
zelcsi^^:
Nem kell mindenkinek elismernie, hogy az, akit te jobban szeretsz, egyértelműen jobb Jarednél...
Én például gondolkodás nélkül Jaredre szavazok. Billievel sincs semmi bajom, de nekem(!) majdnem ég és föld a két srác.
2013. febr. 19. 15:25
45/54 anonim válasza:
Jesszusom, de cikik vagytok.
Kábé óvodás szint.
Bibibí, Billie-nek megmurdelt az apja, bibibí, Jaredet meg elhagyták a szülei.
Mindezt arra a kérdésre, hogy melyik néz ki jobban.
Szánalmas.
2013. febr. 19. 15:48
46/54 anonim válasza:
Billie... :) De Jared sem rossz.... Csak nekem nem jön be az a hosszúhajas oldala. :)
2013. jún. 8. 20:42
47/54 anonim válasza:
JARED :)
2013. jún. 12. 15:31
48/54 anonim válasza:
nem is tudom kit válaszotottak többször is az 50 legszebb embere közé...ja de tudom, Jared Leto-t ! TEAM JARED !
2013. júl. 16. 21:23
49/54 anonim válasza:
Jared! Azok a szemek*-* elolvadok<3 életem szerelme<3
2013. aug. 17. 11:11
50/54 anonim válasza:
Ne vesszetek már össze. Nem arról volt szó, hogy ki a jobb ember.
Nos szerintem Billie Joe szexibb. A gyönyörű szemei.... :D De Jaredet sem rugdosnám ki az ágyamból... neki is szép szemei vannak, csak én alapból jobban szeretem a zöld szemeket, mint a kékeket. És kib*.aszott jó teste van, de Billie Joe-ban pedig van valami, amitől egyértelműen rá szavazok :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!