Kelemen Anna vagy Hargitai Bea?
Figyelt kérdés
Fiúk!!!Ha ők lennének az utolsó nők a Földön, melyikkel alapítanátok családot?2009. jún. 3. 17:11
1/14 anonim válasza:
Nem vagyok fiú,de sztem Bea sokkal szebb:)
3/14 anonim válasza:
Hargitai Bea. Jézus...mi lenne ha Kelemen Annával népesedne újra a Föld :DD Mondjuk a másik se sokkal jobb de legalább szép.
4/14 anonim válasza:
Össze sem lehet hasonlítani őket,Hargitai Bea klasszisokkal Kelemen Anna felett áll!Szép nő,és még csak nem is buta,csak úgy tesz mintha az lenne.Mindenképp Hargitai Bea,és nemcsak akkor, ha ő lenne az egyik utolsó nő a Földön.Ha lenne esélyem nála,már holnap próbálkoznék!:D
5/14 anonim válasza:
Nem vagyok fiú.. remélem nem gond.
De, ha fiú szemmel nézném, biztos Beát választanám. Egyik lányt sem kedvelem, de Kelemen Annánál Hargitai Bea ezerszer jobb!
6/14 anonim válasza:
Mármint hogy melyiket kéne kilőni az űrbe,minnél messzebbre?
Részemről mehet mindkettő...
7/14 anonim válasza:
hát százszor inkább bea mint anna...ja és én sem voltam fiú:D:D
8/14 anonim válasza:
Ha csak "ezek" közül lehet választani,akkor inkább egy golyó a fejembe...
9/14 anonim válasza:
Hargitai Bea, de Kelemen Annával szívesebben beszélgetniék. Én kíváncsi vagyok rá.
Egyébként nem hiszem, hogy bármelyik pasi elfordítaná a fejét, ha csipkebugyiban feküdne mellettük bármelyik lány. Ugyan már! :)
10/14 anonim válasza:
Hargitai Bea. Mindene saját és csak megjátsza a hülyét, mert most ez a keresett.
Utolsó: egy pasi mellé akármelyik csaj fekszik fehérneműben v anélkül, akkor nem utasítja vissza..D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!