Goth zenét kedvelő emberek! Nicholas Edward Cave meleg?
Na végre valaki tudja milyen a rendes goth zene. Viszont Nick Cave nevét én ebben a formájában szerintem kevesen ismerik fel.
Valami biztos van, hiszen Blixával (Einstürzende Neubatuten nevű industrial zenekar énekese, Bad Seeds tag is) van egy két jelenete:
Rowland S. Howarddal is eléggé közeli fotói vannak, ott sem tartom kizártnak hogy volt valami.
Van egy idősebb fia, Beau Lazenby-tól (aki Westwood modellje volt, valamit a The Damned nevű goth/punk zenekar egyik albumán is rajta van), Jethro Cave, aki szintén olyan goth-féle, félig meddig alternatív modell (tetoválások, felnyírt haj, sok bőrcucc).
Aztán egy ideig Együtt volt PJ Harvey-vel, arról a szakításról szól a Boatman's Call.
A mostani felesége, Susie Bick, szintén elég tartós kapcsolatnak tűnik, van két ikerfiuk, Earl és Arthur...
Ezek alapján szeritnem biszex, de hivatalos coming-outról nem tudok.
én mick harveyre azt hittem ebben a klipben h csaj..mert nem hittem el h iylen klip lehet..hogy egy iylen fiatal és lányos pasival ölelkezik egy férfi
akk tuti h mick harvay(akit a klipben ölelget) pasi?és h ő mik?
am nem azért de ez egy elég érdeks goth zene..sztem szar
de ez csak az én véleményem szóval nem úgy kellet volna írni "a normális goth zene" a goth zenéknek az összes stílusa normális..csak mindenkinek más jön be
pl nekem kedvencem
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=jYqAOw..
Az EBMnek nem sok köze van a goth hangzáshoz, az elektronikus zene. Szintipophoz, industrialhoz talán.
Nem azt mondtam, hogy sz ar, hanem azt, hogy tisztában vagy a kategóriákkal. legalábbis remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!