Tudtok mondani olyan híres nőt aki teljesen levágatta a hajat?
Figyelt kérdés
Volt olyan veled, hogy egy híres nő (művész, celeb, sportoló, stb) teljesen lenyíratta a hajat s ez megdöbbentett? Ki volt ez a személy? (Olyasmire gondolok mint pl Britney)2012. febr. 10. 16:08
1/5 anonim válasza:
Az összes nő aki levágatta a haját, megdöbbentett. Nem tudom miért tették. Mondjuk van köztük olyan is aki csak egy szerep kedvéért tette, de akkor is.
2/5 anonim válasza:
nekem csak Natali Portman jut eszembe,de ő egy szerep miatt csinálta, meg hát Britney de őt te is írtad, hát rajta nagyon meglepődtem anno:O mai napig nem tom eldönteni h azért csinálta, mert tényleg elgurultak a kerekei, vagy mert nem akarta h drogot mutassanak nála ki
3/5 anonim válasza:
A 90-es évek közepén Demi Moore!
A G.I. Jane c. film kedvéért.
Általába egy nő sztem kopaszon ijesztő, és aszexuális.Demi nem volt sztem olyan csúnya.
4/5 A kérdező kommentje:
2012. febr. 12. 01:38
5/5 anonim válasza:
nem nagyon döbbenek meg semmin, de ők is megváltak a hajuktól:
Udvaros Dorottya
Sinéad O'Connor
Cynthia Nixon
Cate Blanchett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!