Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek Szulák Andrea szexi?

Szerintetek Szulák Andrea szexi?

Figyelt kérdés

2012. febr. 8. 00:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, igy női szemmel, azt mondom csinos. Szexinek azért nem mondanám, de nagyon dekoratív, csinos asszony. És nagyon jól énekel!
2012. febr. 8. 00:42
 2/12 anonim válasza:
20%
az vezette az actyviziz ?:D
2012. febr. 8. 00:46
 3/12 anonim ***** válasza:
27%

Mekkora parasztok vannak.

Igen hülyegyerek. AZ!!! AZ VOLT AZ A NŐŐŐŐ!!!

2012. febr. 8. 00:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Régebben jobban tetszett, most kicsit elhízott, de hát a szemeim elsiklanak testi hibái felett Ördög Nóri bájaira!
2012. febr. 8. 06:23
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Fúj, az a nő egy hányás
2012. febr. 8. 09:23
 6/12 anonim válasza:
84%
Nem.
2012. febr. 8. 09:36
 7/12 Nagyfater ***** válasza:
100%
Szerintem igen, még így elhízottan is. Ugyanis annak, hogy egy nő szexi legyen, nem feltétele a hibátlan alak. Ennél sokkal fontosabb az a kisugárzás, ami egy nőt az én szememben igazán szexivé tesz.
2012. febr. 14. 09:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyfaterral egyetértek.

Egy nő attól szexi, ahogy tálalja önmagát. Nem feltétlenül az alkattól lesz valaki dögös.

Természetesen minden férfinak más az ízlése. Van akinek egy bizonyos alkat jön be, míg másoknak egy adott stílus, egyeseknek több alkat-több stílus.

Azt viszont alkattól függetlenül el kell ismerni, ha egy hölgy tud nőiesen öltözni, viselkedni, ápolt és ad magára, megjelenésére. Ha mindezt megkoronázza egy kellemes viselkedéssel, modorral, stílussal...netán megmozgat valamit a férfi szívében is, akkor feleségül kell venni ;-)

2012. febr. 14. 11:01
 9/12 Torgils válasza:
25%
Elhízott zsidócigány!
2012. febr. 14. 15:37
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem az ilyen szintű válaszokat mellőzzük, mert egy az hogy semmi alapja nincs, a másik, hogy ez az oldal nem a másik ócsárlására készült. És akkor még csak finoman válaszoltam, pedig elhiheted, hogy tudnék rólad mit mondani!
2012. febr. 14. 16:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!