Én nem hallgatom a zenéjét, mert egyáltalán nem tetszik, de nem hülyézem le, meg nem kezdem el szidni úton-útfélen...
2012. jan. 30. 19:25
2/12 anonim válasza:
Elég primitív gondolkozás valakit így lehülyézni, akit nem is ismersz igazán, csak ami a sajtóból átjön, azt hallod. Nem tetszik, ahogy öltözködik, a fülbevalója sem, a hangja sem, de rendkívül sikeres, és sok tinédzsernek a kedvence, tehát valamit mégiscsak jól csinál. Majd felnő, mint minden más kölyök, és akkor megváltozik, érettebb lesz.
2012. jan. 30. 19:29
3/12 A kérdező kommentje:
Jól van nem akartam le hülyézni és nem ezt gondolom róla! Csak arra voltam kíváncsi mi az emberek véleménye róla.
Ezért átfogalmaztam a kérdésem:Mi a véleményed Justin Bieberről?
2012. jan. 30. 20:07
4/12 anonim válasza:
Az első 2 válaszoló nem foglalkozik vele és ezért nem tudja,hogy milyen,mert tényleg hülye!Nagyon tiszteletlen és szemtelen a vele dolgozókkal,és a felnőttek akikkel együtt van/dolgozik 1 csomót panaszkodnak rá 1szer olvastam....úgyhogy ne okoskodjatok arról,hogy nem ismeri,megnézel 1 videót róla youtube-on látszik milyen nagyképű a nyilatkozataiból is süt!
2012. jan. 30. 20:27
5/12 Detro válasza:
A zenéjét semmire nem méltatom, ámbár ez nem az ö hibája csak a kiadók erre terelték az útját mert sajna erre van igény...
Külsejét tekintve szintén a stylist-ok hatására ez a nyálas gyerek kategóriába sorolnám.
Viszont a nőjét (Selena Gomez) én is dugnám mint a lopott biciklit. :)
2012. jan. 30. 20:27
6/12 anonim válasza:
Azt azért bírom, hogy mindig nyifogtok, hogy miért forog minden Justin Bieber körül, de nap nem telik el úgy, hogy ne tennétek fel egy ugyanilyen kérdést, vagy ne kattintanátok a videóira... miről beszélünk?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!